Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ

Το σύστημα που βρίζει

Αποκαλύπτεται έτσι ότι ο Πάγκαλος
 είναι ο αυθεντικός εκπρόσωπος του ήθους και του ύφους
 ενός συστήματος που ζει και βασιλεύει 
 
Δεν εκπλήσσομαι για την ηχηρή σιωπή των διάφορων «προοδευτικών», «δημοκρατών» και «αρίστων», ακόμα και «κανονικών» αριστερών, για τις ύβρεις του Πάγκαλου προς τον πρωθυπουργό της χώρας. (τον όποιο πρωθυπουργό). Ούτε εκπλήσσομαι για τα «σοβαρά» μίντια του συστήματος που προσφέρουν προθύμως το μικρόφωνο σε αυτούς που είναι βέβαιον εκ των προτέρων ότι θα παρεκτραπούν, θα χυδαιολογήσουν, θα υβρίσουν, θα καταπατήσουν το κοινό ποινικό δίκαιο και θα υποβιβάσουν τον πολιτικό λόγο στα κατώτατα του υπογαστρίου τους. Ούτε εκπλήσσομαι για την ηχηρή σιωπή του ΕΣΡ που παραβλέπει τις συνταγματικές του εντολές και καλύπτει αυτά τα μίντια και τους υπευθύνους τέτοιων εκπομπών.
Αποκαλύπτεται έτσι ότι ο Πάγκαλος είναι ο αυθεντικός εκπρόσωπος του ήθους και του ύφους ενός συστήματος που ζει και βασιλεύει. Άλλωστε η «γραμμή» ισχύει για όλους, ακόμα και για τους «καθαρούς» και «κανονικούς» αριστερούς που το μίσος και η εμπάθεια τους στηρίζουν αντικειμενικά το σύστημα. 
Πρόκειται για την κοινή «γραμμή» και κοινή κατάντια του «όλοι μαζί μπορούμε» που επισημοποίησε με τις δικές του ύβρεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας και ουσιαστικά αρχηγός όλου του αντισύριζα μετώπου μίσους, ευχόμενος στον πρωθυπουργό για τα γενέθλια του με τις βρισιές του Αρκα «ψεύτη» και «κλέφτη»(!)
Μέχρι εκεί έχει φτάσει η «αστική ευγένεια» των «αρίστων». Στα γενέθλια των πολιτικών τους αντιπάλων αντί για ευχές να αποστέλλουν ύβρεις και χυδαιότητες και οι λεγόμενοι προοδευτικοί και δημοκράτες να επιχαίρουν και να επικροτούν. Ουδέποτε σε τούτη τη χώρα τα πράγματα ήταν τόσο πολύ «ακραία» διαυγή και καθαρά. Έχουμε να κάνουμε με ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας και διαπλοκής που έφτασε στα άκρα του εκφασισμού και της χυδαιότητας. Που κατάστρεψε τη χώρα, απώλεσε τα προνόμια του και διψά για την παλινόρθωση του.
 Ένα ασυγκράτητο σύστημα που βρίζει και βρυχάται τώρα πλέον κανένας στοιχειωδώς νοήμων και δημοκράτης πολίτης, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, δεν δικαιούται να μην βλέπει και να μην καταλαβαίνει.
*Ο Τάκης Ψαρίδης είναι δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DIDO - WHITE FLAG (Lyrics)

Ντάιντο