Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι.

Η υπέροχη Helen Mirren δίνει τις πιο υπέροχες συμβουλές στους νέους που δεν έχουν αυτοπεποίθηση

Δημοσιεύθηκε:
HELEN MIRREN
Η Helen Mirren, γυναίκα που δεν έχει φοβηθεί να απαντήσει σε σεξιστικά σχόλια και επιθέσεις ή να πει την γνώμη της για οποιοδήποτε θέμα, είχε ρωτηθεί πριν από λίγο καιρό σχετικά με την Kim Kardashian. Επειδή, όμως, ως γνωστόν είναι μία κυρία είχε προσφέρει ευγενικά την γνώμη της λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν οι Kardashians. Είναι φαινόμενο, αλλά δεν το βρίσκω ενδιαφέρον».
Συμπληρώνοντας ότι «είναι υπέροχο να σου επιτρέπεται να έχεις οπίσθια στις μέρες μας.»
Πριν από μερικές μέρες, όμως, η ίδια μίλησε σε μία εκδήλωση που ήταν καλεσμένη από την L’Oreal Paris για την αξία των ανθρώπων και όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι οι νέοι δυσκολεύονται περισσότερο από ποτέ να νιώσουν αυτοπεποίθηση δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα της Kim για να στηρίξει την άποψή της.
«Είμαι σίγουρη ότι σχετίζεται με τα social media και την άνοδο του διαδικτυακού bullying και τους ανθρώπους που εκφράζουν τις ανεπάρκειές τους διαδικτυακά», είπε η Mirren στην Telegraph.
«Η Reality τηλεόραση και η προώθηση του γκλάμουρ και της ομορφιά, όπως αυτή εκφράζεται από τα Likes των Kardashians είναι πιθανό να έχει διαδραματίσει κάποιο ρόλο επίσης. Δημιουργούν μία αίσθηση ότι πρέπει να έχεις την τέλεια ζωή με την τέλεια τσάντα κλπ, κι αν δεν την έχεις τότε νιώθεις άσχημα.»
Οπότε τι συμβουλεύει τους νέους, η Helen Mirren;
«Πολλοί άνθρωποι νιώθουν μόνοι αυτή την στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι. Άλλοι περνούν το ίδιο πράγμα με εσάς. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή συμβουλή που να λειτουργεί για όλους. Νομίζω το «προσποιηθείτε» είναι μία καλή συμβουλή, αλλά και να πάτε στο γυμναστήριο δεν είναι κακό επίσης. Η σωματική άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε το μυαλό σας.»
Πάνω στην σκηνή η Mirren μοιράστηκε με το κοινό μία δική της εμπειρία από τα εφηβικά της χρόνια, όπου ένας από τους φίλους της, ένα πολύ έξυπνο αγόρι με έντονη ακμή και πατέρα αλκοολικό, αυτοκτόνησε. Όπως ανέφερε, ακόμα και σήμερα το σκέφτεται ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του κακού που μπορούν να κάνουν ακόμα και μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: