Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Mauro Biani schaeuble 

Η αοιδός , ο "σαδιστής παράφρων" Σόιμπλε , το "τσεκουράτο"  Facebook και οι "πολιτικώς ορθοί" Ιερεμίες

Το Facebook κατέβασε την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Σόιμπλε είναι παράφρων που έγινε παραπληγικός γι' αυτή την ιδιότητα.
Η γνωστή τραγουδίστρια και μουσικός έγραφε χαρακτηριστικά ότι είναι παραπληγικός και αυτό δεν τον αθωώνει. διότι είναι «παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός γι' αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε».


Η κ. Μάνου συνεχίζει προσφωνώντας «Αδόλφο» τον Γερμανό υπουργό, ενώ τον αποκαλεί «λαομίσητο παραπληγικό» και δεν τον κατατάσσει στους ανθρώπους.
Η ανάρτηση πριν αφαιρεθεί:

«Τιμώ και σέβομαι τους αμεα, ίσως είμαι η μόνη που έγραψα στο ΦΒ για τις προ ολίγων μηνών κινητοποιήσεις τους για τα επιδόματά τους, όπως και επανειλημμένως πέρσι στους Παραολυμπιακούς με χαρά, θαυμασμό και περηφάνεια για τη δύναμη της θέλησής τους. (Ψάξτε τις αναρτήσεις μου και βρείτε τα).
Εκείνο που έγραψα στην συγκεκριμένη φίλη που με «ξεφίλιωσε» είναι ότι η γνωστή γελοιογραφία του Mauro Biani , όπου η Ελλάδα πετάει (ΣΣ: ;Μάλλον " πετιέται "ήθελε να γράψει  η τραγουδίστρια) στο βάραθρο το γνωστό τέρας με το αναπηρικό αμαξίδιο, δεν έχει να κάνει με το αμαξίδιο, αλλά με το τέρας κι ότι ο Σόϊμπλε δεν αθωώνεται για τον μισελληνισμό του και τη σιχαμάρα του επειδή είναι παραπληγικός.Αποτέλεσμα εικόνας για Mauro Biani schaeuble
Μην προσπαθείτε να με σπιλώσετε.Η ζωή μου, η Τέχνη μου, οι απόψεις μου, οι σχέσεις μου, είναι νεράκι καθαρό. Δροσερό και διάφανο. Είμαι μια πτωχή καλλιτέχνις μόνη, ελεύθερη και ανεξάρτητη.
Θα φύγω απ’ αυτόν τον κόσμο όπως ήρθα. Χωρίς τίποτα.
Δεν ανήκω κανενός και ΟΛΟΙ μου οι συνάδελφοι, απ’ όποιο είδος, ακόμα κι αυτοί που έχουμε τσακωθεί, με σέβονται και με τιμούν για τη στάση μου 46 χρόνια σ’ αυτή την παλιοδουλειά, σ’ αυτή την «αχάριστη» πατρίδα.
Μ’ έχουν τιμήσει με τη φιλία τους, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο.
Κλείνοντας, άθενς βόις και ελεύθερε τύπε και όσοι άλλοι προσπαθείτε να μού στερήσετε το «ηθικό μου πλεονέκτημα» και δεν πέσατε ακόμα στην αντίληψη των φίλων μου για να με ενημερώσουν, θέλω να δηλώσω ότι σάς περιφρονώ βαθύτατα εσάς και τα κίνητρά σας στην προσπάθεια που κάνετε να αλλοιώσετε τη δημόσια εικόνα μου. Είμαι πολύ καλή για να είμαι αληθινή, αλλά έτσι είμαι. Ρωτήστε τους εχθρούς μου…
Αφροδίτη Μάνου, Νέο Ψυχικό Κυριακή 4 Ιουνίου 2017».
Λίγο αργότερα και μετά την έντονη κριτική και τα σχόλια που δέχτηκε στην σελίδα της έκανε και νέα ανάρτηση στην οποία γράφει:
«Μη μού βάζετε στο στόμα λόγια που δεν είπα
Στο παλτό της Ρωμιοσύνης άνοιξε μια τρύπα
Κι από μέσα αν η γύμνια φαίνεται και χάσκει
Τίποτα δε μάς αγγίζει και δε μάς διδάσκει ... Α.Μ.
Αφιερωμένο στην κυρία της ορθόδοξης αριστεράς
με το βαρύ όνομα που γράφει (για μένα)
- Θεωρείται "δικαιολογημένο" ο "παράφρων σαδιστής" να πυροβολείται και να μένει παραπληγικός επειδή είναι "παράφρων σαδιστής";
Ο παραπληγικός Σόϊμπλε άλλαξε σε τίποτα τις απόψεις του λόγω της "τιμωρίας" του;
- Όχι κυρία μου. Δεν θεωρείται.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .....»

Δεν υπάρχουν σχόλια: