Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

ΤΡΟΛΟΗΛΙΘΙΟΙ

8.6.2017 / ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ
Πηγή: topontiki.gr

Ο Τζανακόπουλος και τα ηλίθια τρολ


Δεν θυμάμαι ποιος έχει πει ότι «το διαδίκτυο αποτελείται από ένα τσούρμο ηλίθιους». Γεια στο στόμα του -αν ζει- και θεός σχωρέστον αν μας έχει αφήσει χρόνους...

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από «ρεπορτάζ» που γράφτηκε σε ιστότοπους σήμερα:
«Χάος επικρατεί στα social media με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο εγκρίθηκε δαπάνη “υπηρεσιακής μετακίνησης” ύψους 900 ευρώ για τους 2 άνδρες ασφαλείας του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου που τον συνόδευσαν σε απόδραση στην Τζια.
Ειδικότερα, ο δύο άντρες ασφαλείας συνόδευσαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπουργό Επικρατείας στην Κέα, όπου επέλεξε να ξεκουραστεί με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...».
Μάλιστααα...
Ε, λοιπόν πολύ καλά έκανε ο Τζανακόπουλος και θα σας εξηγήσω γιατί, αναφέροντας δυο περιστατικά: 
1) Όταν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη - ως πρώην πια πρώτη κυρία - η Μισέλ Ομπάμα και την ρώτησαν ποιο είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο να κάνει τώρα, απάντησε: «Να πάω βόλτα με το αυτοκίνητο, χωρίς η ασφάλεια να μου απαγορεύει να ανοίξω το παράθυρο»!
2) Περιστατικό δεύτερο (από αυτόπτη μαρτυρά. Πιο...αυτόπτη δεν γίνεται!!).
Ο Αντώνης Τρίτσης κυκλοφορούσε χωρίς ασφάλεια από το 1981 μέχρι το 1987. Το 1987, τον επισκέφτηκε στο γραφείο του ο περιβόητος τότε Νίκων Αρκουδέας, Αττικάρχης στην αστυνομία και πρώτο όνομα στα πανό των διαδηλώσεων.

Του λέει, λοιπόν, ο Αρκουδέας: «Κύριε υπουργέ, έλεος. Μας δημιουργείτε πλέον πρόβλημα σοβαρό. Πρέπει να σας βάλουμε προσωπική ασφάλεια και συνοδευτικό αυτοκίνητο στις μετακινήσεις σας.  Αν αρνηθείτε, θα σας… διατάξω!» (προφανώς είναι μη συγκρίσιμα τα πρόσωπα).
Ε, λοιπόν για όσους καταλαβαίνουν και δεν ανήκουν στο τσούρμο των ηλιθίων, καλώς ο Τζανακόπουλος πήρε μαζί του για το τριήμερο δύο ανθρώπους της ασφάλειάς του. Και καλώς πληρώθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Υπουργός είναι και οι αστυνομικοί είναι εντεταλμένοι για την ασφάλειά του, είτε είναι σε υπηρεσιακό ταξίδι είτε όχι. Δεν είναι ούτε παρεάκι του, ούτε ψηφοφόροι του. 
Οι ίδιοι που γράφουν και λένε διάφορα γι’ αυτό το γεγονός, αν κάποιος «σαλταρισμένος» -ας προτιμήσω αυτό τον χαρακτηρισμό-  επιχειρούσε κάτι εναντίον του Τζανακόπουλου, είτε σοβαρή να ήταν η ενέργεια είτε όχι, θα έλεγαν πως «είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα, δεν έχει συναίσθηση του ρόλου του σε μια περίοδο με περιστατικά τρομοκρατίας, πλήγμα για την εικόνα της χώρας σε τουριστική περίοδο κλπ, κλπ» και άλλες εκ των υστέρων ανέξοδες μπουρδολογίες.
Η ακατάσχετη φλυαρία στο διαδίκτυο για το «τριήμερο του Τζανακόπουλου», εκτός από ανόητη, είναι και υποκριτική για κάποιους από αυτούς. Ανάμεσά τους είναι κάποιοι, που διαθέτουν χρόνια προσωπική ασφάλεια από την αστυνομία χωρίς να κατέχουν κανένα δημόσιο αξίωμα, αλλά είναι τραγουδιστές, ηθοποιοί, κομφερανσιέ, πανελίστες(!) ψώνια, και, βεβαίως βεβαίως, μεγαλο-δημοσιογράφοι.
Υστερόγραφα:
1) Η ξεφτίλα είναι ότι τρολάρουν κάποιοι τον Τζανακόπουλο, και δεν εννοώ ανώνυμους πολίτες, ενώ τους έχει φρουρά η ΕΛ.ΑΣ. σε καθημερινές γιορτές και αργίες!
2) Επειδή μπορεί να σπεύσουν κάποιοι να πουν για κολλητιλίκια με τον ΣΥΡΙΖΑ, να σας πω ότι τον Τζανακόπουλο τον έχω συναντήσει τέσσερις φορές και τις δυο πριν γίνει υπουργός. Ούτε φίλος μου είναι, ούτε καφέδες πίνουμε.
3) Ρώτησα αρμοδίως γιατί δεν αντέδρασε ο Τζανακόπουλος και μου είπαν κάτι του τύπου, «δεν επιθυμεί  να τροφοδοτήσει τις αθλιότητες» κλπ.
Μα δεν είναι προσωπικό το ζήτημα,  κ.Τζανακόπουλε. Αφορά την πολιτική υπόσταση του εκπροσώπου της κυβέρνησης. Αν τα αφήνετε αυτά έτσι -όπου έχετε δίκιο φυσικά- στο τέλος, θα θέλετε έγκριση από τα τρολ του διαδικτύου και τους χορηγούς τους για να κυκλοφορήσετε στο δρόμο.
Αποτέλεσμα εικόνας για τρολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)