Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Διημερίδα στο ΝΟΗΣΙΣ για την εκπαίδευση

Noesis - Thessaloniki Science Center and Technology Museum
Ο Ενιαίος Χώρος Εκπαίδευσης και Έρευνας
και η Παραγωγική Ανασυγκρότηση


 

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνει διημερίδα με θέμα: "Ο Ενιαίος Χώρος Εκπαίδευσης και Ερευνας και η Παραγωγική Ανασυγκρότηση", στις 9 και 10 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Στόχος τη διημερίδας είναι να συζητηθούν όψεις και να κατατεθούν προτάσεις σχετικά με (α) τη συγκρότηση και ανάπτυξη του ενιαίου χώρου εκπαίδευσης και έρευνας, (β) τη θεσμοθέτηση κατάλληλου θεσμικού πλαισίου και χρηματοδοτικών ενεργειών, (γ) τις πρωτοβουλίες ερευνητικής και εκπαιδευτικής διασύνδεσης ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και Ερευνητικών Κέντρων, (δ) τις αναπτυξιακές δράσεις, συνέργειες με ιδιωτικές εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην έρευνα και στην παραγωγή καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών, και (ε) τη στροφή στην οικονομία της γνώσης.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Υπουργός ΥΠΠΕΘ Κ. Γαβρόγλου, ο Αν. Υπουργός ΥΠΠΕΘ Κ. Φωτάκης, ο Γ.Γ. ΥΠΑΝ Λ Λαμπριανίδης, οι Πρυτάνεις ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, Καθηγητές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και ερευνητές, καθώς και εκπρόσωποι ή στελέχη των εταιριών R&D κ.ά.
 
Για την πρόσκληση, την αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...