Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κυνική και απροκάλυπτη "ομολογία" Βέμπερ: Η Γερμανία θα δώσει μεν ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα, αλλά όχι σε αυτή την κυβέρνηση!


Αλγεινή εντύπωση  προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ σχετικά με τη στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας ειδικά όσον αφορά στο θέμα ελάφρυνσης του χρέους.
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) επανέλαβε τις δηλώσεις που είχε κάνει και την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό Politico.
Ο κ. Βέμπερ είπε κυνικάότι «η Γερμανία θα δώσει ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα, όχι όμως σε αυτή την κυβέρνηση, αλλά σε μια άλλη κυβέρνηση»!
Στο μεταξύ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξήγησε πως μια ελάφρυνση χρέους τώρα θα ισοδυναμούσε με ένα τέταρτο πρόγραμμα και νέα μέτρα.
Η δήλωση αυτή δείχνει απροκάλυπτα ότι η μέχρι τώρα αρνητική  στάση της Γερμανίας , που εκδηλώθηκε με ωμό εκβιασμό , επιβολή χρηματοπιστωτικής ασφυξίας και απειλή Grexit ,  έχει κυρίως  ιδεολογικοπολιτική βάση. 
Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Γερμανίας , που εξουσιάζει στην Ευρώπη, δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί οποιονδήποτε πολιτικό αμφισβητεί  το οικοδόμημα της απόλυτης ηγεμονίας της , γι΄αυτό  χρησιμοποιεί ακόμα και μεθόδους Μαφίας ή ανοιχτού φασιστικού μπούλινγκ  , για να τον εξοντώσει .
Αυτό το νόημα έχουν οι επανειλημμένες ιταμές επιθέσεις του χολερικού Βέμπερ στην ("ανίκανη")  Κυβέρνηση  και τον ("κομουνιστή")  Τσίπρα και η ανοιχτή  στήριξή του στον ("σοβαρό" και" φερέγγυο" φίλο του)  Μητσοτάκη, προκειμένου να δυσφημίσει και να γκρεμίσει την κυβέρνηση . 

Εάν η κυβέρνηση δε θέσει άμεσα το θέμα Βέμπερ σε όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ (Ευρωκοινοβούλιο, Γιούρογκρουπ, Συμβούλιο της Ευρώπης  κλπ) , τότε θα είναι άξια της μοίρας της. Οφείλει να ξεκινήσει  μια δυναμική εκστρατεία πληροφόρησης όλων των ευρωπαϊκών φορέων που σχετίζονται  με την προστασία  των  δικαιωμάτων των λαών να κυβερνώνται από τις κυβερνήσεις που εκλέγουν δημοκρατικά και όχι να εξαρτάται η μοίρα τους από τα σκοτεινά παράκεντρα εξουσίας , που υπονομεύουν τις κυβερνήσεις και επιβάλλουν πολιτικούς τύπου Κουίσλινγκ σαν τον Μητσοτάκη, που εξυπηρετούν τα σχέδιά τους για επιστροφή της πολιτικής ζωής στην "κανονικότητα" της δουλικής εξάρτησης  από του Γερμανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: