Σάββατο, Μαΐου 13, 2017


  Οι Pӧlkar στο Κτήμα Γεροβασιλείου!
 
 
Το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου γιορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και φιλοξενεί τους Pӧlkar, σε μία συναυλία στο χώρο της εμφιάλωσης, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στις 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30).

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. 
Οι Pӧlkar στο Κτήμα Γεροβασιλείου. Για να γιορτάσουν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου τους "Όλα αρχίζουν" από τη Novel Vox. Για να στήσουν-συστήσουν στο κτήμα την φιέστα με τα νέα κομμάτια τους αλλά και τις διασκευές που τους έκαναν SOLD OUT στις χειμερινές τους εμφανίσεις. Για να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού μαζί με την έναρξη των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων.



Στα live τους οι Pӧlkar έχουν ως άξονα την δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance με διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από τα μουσικά είδη που τους αφορούν, folk/rock/indie/country/pop/gospel, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την απενεχοποίηση μιας παραδοσιακής μεξικάνικης φιέστας. Στόχος τους πάντα το χαμηλό και μηδενικό εισιτήριο, όχι για κάποιον άλλο λόγο, άλλα γιατί διαφορετικά δεν θα έρθει κανείς. 




Οι Pӧlkar είναι:
Γιώργος Παπαγεωργίου (φωνή, ukulele)
Γιάννης Κυρατσός (κιθάρες, φωνή)
Λάζαρος Πλιάμπας (τύμπανα)
Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα)
Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο)
Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι)

Παράλληλα, στις 20:00, ο Αργύρης Γεροβασιλείου (γεωπόνος-οινολόγος) θα πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές των δύο ετικετών MUSEUM COLLECTION. Δύο ιδιαίτερα κρασιά, αφιερωμένα στο Μουσείο Οίνου.



Ειδικά για αυτή τη μέρα, το ωράριο επισκέψεων (ξεναγήσεις-γευστικές δοκιμές) διευρύνεται από τις 10:00 έως τις 21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη όλη τη μέρα και στη συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πέντε διακεκριμένοι συγγραφείς στο 5ο «Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha» στην Αθήνα

  5ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha στην Αθήνα diastixo.gr ...