Σάββατο, Μαΐου 13, 2017

Noesis - Thessaloniki Science Center and Technology Museum


Το ΝΟΗΣΙΣ πάει στο Elephantastico!

 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Παιδικό Φεστιβάλ Elephantastico από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στη μεγάλη αυτή γιορτή των παιδιών με το εργαστήριο «Εκτοξεύσεις vs Βαρύτητας» που απευθύνεται σε παιδιά 5-7 χρονών. Κατασκευές και πειράματα περιμένουν τους μικρούς επίδοξους επιστήμονες το Σάββατο13/5, ώρες 11:00 – 13:00 και 17:00 – 19:00 στο γυάλινο περίπτερο, στη νέα παραλία, στον Κήπο των Εποχών.

Το Elephantastico αναμένεται να φιλοξενήσει δεκάδες εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπως μουσικό-θεατρικά παραμύθια, κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία της πόλης, συναυλίες, διαδραστικά εργαστήρια και ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ.

Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες
ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης
Ελισάβετ Κωνσταντίνου, υπεύθυνη Επικοινωνίας & Προβολής
Τηλέφωνο: 2310 483 000, εσωτερικό 105 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
E mail: konstantinou@noesis.edu.gr
www.noesis.edu.gr
www.facebook.com/NoesisScienceCenter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...