Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ


 Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Κ. Πρετεντέρης
 Το παρακάτω απόσπασμα είναι  από  έναν λίβελο που έγραψε, στις  2 Μαΐου  2017,   στη στήλη Εμπιστευτικά των Νέων ο Γιάννης Κ. Πρετεντέρης, γνωστός αρθρογράφος, φίλος του Μητσοτάκη και μόνιμος υπερασπιστής των αμαρτωλών μιντιαρχών και πολιτικών, που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
 Ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ, με αφορμή την τροπολογία  για το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ- συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη σήμερα- , τόνισε εμφατικά  ότι την υποστήριξε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και κατέληξε στο εξής ανατριχιαστικό συμπέρασμα:
Αποτέλεσμα εικόνας για ιβαν σαββιδης

-«…μόνο μια προφανής εξήγηση μένει: το έκαναν επειδή κάποιος (ή κάποιοι) τα έπιασαν.  Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σε μετρητά ή σε ανταλλάγματα. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο για τον οποίο ένας καλός αριστερός θα ξυπνήσει το πρωί και θα πάει στη Βουλή να χαρίσει αφιλοκερδώς 38,5 εκατ. ευρώ πρόστιμα για λαθρεμπόριο.
Κι επειδή πιο καραμπινάτη περίπτωση διαφθοράς δεν υπάρχει, είμαι βέβαιος ότι η αρμόδια εισαγγελέας Τουλουπάκη θα επιληφθεί πάραυτα του θέματος – αντί να πολιτεύεται με όσα γράφουν διάφορες πατσαβούρες». 

ΜΕΡΙΚΑ  ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


 


 Έχουν περάσει έξι (6) ολόκληρες ημέρες από το μετά κατηγορηματικής βεβαιότητας συμπέρασμα του αρθρογράφου ,  όμως κανένας κυβερνητικός παράγοντας ούτε ο  μεγαλοεπιχειρηματίας αλλά ούτε και η αρμόδια εισαγγελέας έχουν αντιδράσει .

ΕΡΩΤΟΥΜΕ 

1.Γιατί αυτή τόση αργοπορία, η εντυπωσιακή αδράνεια, η ασχολίαστη σιωπή; 
2.Ποιος ο λόγος που δεν κινούνται νομικά οι κυβερνητικοί παράγοντες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, και ο ομογενής επιχειρηματίας;Τι κοστίζει μία μήνυση μπροστά στη σπίλωση της τιμής και της υπόληψης ενός πολιτικού και ενός ηθικού επιχειρηματία  , όπως διατείνεται  ότι είναι ο μεγαλόσχημος παράγοντα, από έναν εγνωσμένο "δηλητηριαστή" της κοινής γνώμης;
3.  Είναι ανάξια λόγου μια επώνυμη καταγγελία περί "καραμπινάτης" συναλλαγής επ ΄ ανταλλάγματι  πολιτικών και επιχειρηματιών, όταν κάνεις σημαία σου τον αγώνα της κάθαρσης του δημόσιου βίου και της αποκοπής του ομφάλιου λώρου της πολιτικής από την βρόμικη επιχειρηματικότητα;
4. Γνωρίζουν, άραγε, οι καταγγελλόμενοι ότι η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός αλλά αφήνει και υπόνοιες για επιβεβαίωση των καταγγελιών, οπότε το θέμα ΣΕΚΑΠ παίρνει τη μορφή ενός τεράστιου σκανδάλου;

Gerontakos, Θεσσαλονίκη, 8/5/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: