Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

"Χαρίζεται εμβολιασμένος γερμανικός ποιμενικός"


Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: "Χαρίζεται εμβολιασμένος γερμανικός ποιμενικός"

Μπορεί να μην υπάρχει Ευρωπαίος με κοινή λογική, που να μην κατανοεί την υπονομευτική και βαθιά αντι-ευρωπαική στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, αλλά το εγχώριο "φιλελευθεριστάν" συνεχίζει σε άπταιστα γερμανικά την υπονόμευση του εθνικού στόχου

Πηγή: altsantiri.gr
*** Σχεδόν σύσσωμος ο διεθνής και γερμανικός Τύπος έγραφε χθες πως σε ολόκληρη την Ευρώπη, μόνο ο Σόιμπλε είναι κατά της ελάφρυνσης του Ελληνικού χρέους. Πολλές εφημερίδες μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να ζητάνε ή να υπονοούν ακόμα και παραίτηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. «Η κρίση που ξεκίνησε το 2010 θα βασανίζει ακόμα γενιές Ελλήνων. Και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο Σόιμπλε είναι υπουργός Οικονομικών. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να παραιτηθεί«, γράφει χαρακτηριστικά και η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung. Μιλάμε δηλαδή για μια πρωτοφανή απομόνωση ακόμα και στην ίδια του τη χώρα. 
*** Μόνο που τα Γερμανικά και Ευρωπαϊκά ΜΜΕ κάνουν ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό, λάθος. ο Σόιμπλε δεν είναι μόνος του.  Μπορεί να μην υπάρχει Ευρωπαίος με κοινή λογική, που να μην κατανοεί την υπονομευτική και βαθιά αντι-ευρωπαική στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, αλλά το εγχώριο «φιλελευθεριστάν» συνεχίζει σε άπταιστα γερμανικά την υπονόμευση του εθνικού στόχου.
*** #Παραιτηθείτε, Μένουμε Ευρώπη, ΕΣΠΑτζήδες, φοροφυγάδες, πλούσιοι μεγαλοεπιχειρηματίες με χρεοκοπημένες εταιρείες, σαλονάτοι προνομιούχοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες, να ξανάρθουν στην εξουσία, πάνω στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
*** Για να το κάνουμε «πενηνταράκια» ώστε να το καταλάβουν ακόμα και 6χρονα παιδάκια ή ψηφοφόροι του Άδωνη ΓεωργιάδηΗ δημοκρατική Ευρώπη, ακόμα και συντηρητικοί Ευρωπαϊστές, ζητάνε την παραίτηση του Σόιμπλε και στην Ελλάδα, την καταληκτική ημερομηνία αποφάσεων για το Ελληνικό χρέος (15 Ιουνίου), η εγχώρια συνιστώσα «Βάστα Σόιμπλε» (Παραιτηθείτε – Μένουμε Ευρώπη), θα διαδηλώνει στο Σύνταγμα για να παραιτηθεί η κυβέρνηση. Συγνώμη, αλλά πιο απλά δε γίνεται.
*** Σε άλλα νέα, μυστικό μνημόνιο κατανόησης με την υπογραφή του Άδωνη Γεωργιάδη, που δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ και αφορούσε τη μεθόδευση για την πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν» σε θυγατρική μεγάλης συστημική Τράπεζας, αναφέρεται στη δικογραφία του εισαγγελέα, Αντώνη Ελευθεριανού. Το εν λόγω έγγραφο φέρεται να μην έχει πρωτοκολληθεί και η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία θα πρέπει να το αναζητήσει είτε από τον Άδ. Γεωργιάδη είτε από τους άλλους συνυπογράφοντες. Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγή», κάτι που αν τελικά ισχύει «τελειώνει» μια και καλή την πολιτική καριέρα του αντιπροέδρου της ΝΔ.
*** Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 40χρονος που άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΣΚΑΙ να καταγγέλλουν τη διαπλοκή και χρειάστηκε καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Η μεταμόσχευση στέφτηκε με επιτυχία, αλλά χρειάζεται αίμα. Απευθυνθείτε στο Ερρίκος Ντυνάν με τον κωδικό «Μαρτίνης… σκέτο»


ΥΓ. Ο Δυτικός κόσμος συνταράσσεται -για άλλη μια φορά- από το τυφλό παρανοϊκό χτύπημα φονταμενταλιστών τρομοκρατών, αυτή τη φορά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.
Μόνο, όμως, ένας σοβαρά διαταραγμένος εγκέφαλος θα δικαιολογούσε, εδώ στη χώρα μας, την αυξανόμενη ισλαμοφοβία από το «μέτωπο της λογικής» και τους χρυσαυγίτες, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων παρανοϊκών φονταμενταλιστών.
Ποιοι είναι όμως τελικά αυτοί οι ισλαμιστές εξτρεμιστές; Πώς φτάσαμε ως εδώ; Το ερώτημα προϋποθέτει πολυεπίπεδη ανάλυση. Δεν θα την κάνω. Αυτό που μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε, ελπίζω, είναι η παρακάτω φωτογραφία από εξώφυλλο του βρετανικού Independent πίσω στη δεκαετία του 80. Ίσως αυτό σας δώσει μια πολύ καλή, μεγάλη εικόνα, σχετικά με το «δάσος» που λέγεται «οι ευθύνες της Δύσης για την ισλαμική τρομοκρατία».
 
«Αντι-σοβιετικός πολεμιστής οδηγεί τον στρατό του στο δρόμο για την ειρήνη«, είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με τον πόλεμο των Αφγανών Ταλιμπάν εναντίον των Σοβιετικών εισβολέων στις αρχές της δεκαετίας του 80. Για δείτε τώρα λίγο πιο προσεκτικά, την φωτογραφία του «πολεμιστή της ειρήνης»… σας θυμίζει κάτι; Ναι, σωστά… είναι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Μάργκαρετ Θάτσερ, όταν επισκεπτόταν τους μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν για να τους εμψυχώσει, να τους χρηματοδοτήσει με 2 εκατομμύρια λίρες και να δηλώσει πως οι Ταλιμπάν, είναι «η καρδιά του ελεύθερου κόσμου», καθώς τότε πολεμούσαν κατά των Σοβιετικών.
Πιο κάτω, ο κολλητός της Θάτσερ, Ρόναλντ Ρήγκαν, υποδεχόταν στα μέσα της δεκαετίας του 80, τους Αφγανούς Ταλιμπάν στον Λευκό Οίκο, δηλώνοντας, το ανατριχιαστικό: «Αυτοί οι κύριοι, είναι το ηθικό ισοδύναμο των πατέρων μας, των ανδρών που ίδρυσαν τις ΗΠΑ»


O Tραμπ πριν λίγες μέρες σύναψε συμφωνία-μαμούθ, ύψους 320 δισ. με τη Σαουδική Αραβία, όπως είχε κάνει και ο προκάτοχός του, Μπ. Ομπάμα, για να μη μιλήσουμε για εγκλήματα της Χίλαρι ως υπουργού εξωτερικών… και, πιστέψτε με, η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Όλα αυτά, με πιο πρόσφατο
επεισόδιο τη στήριξη στον Συριακό εμφύλιο των δυνάμεων κατά του Άσαντ, δημιούργησαν το τέρας του ISIS, που τώρα το βρίσκουμε μπροστά μας… όπως τότε στο Αφγανιστάν με τον «πολεμιστή της ειρήνης» Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DIDO - WHITE FLAG (Lyrics)

Ντάιντο