Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΔΙΚΑΙΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ;
Τι ζητούσε ο μακαρίτης το 1977;
" Ένα φυλλάδιο του 1977 από την προεκλογική εκστρατεία του  κόμματος των Νεοφιλελευθέρων, που είχε ιδρύσει ο μακαρίτης πλέον Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλιεύσαμε από το πέλαγος των  κοινωνικών δικτύων.Το φυλλάδιο αυτό κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Κρήτη  ο υποψήφιος του κόμματος στο Ηράκλειο, Μανώλης Δεληγιαννάκης.Σ΄αυτό   ο Κ. Μητσοτάκης κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Καραμανλή όχι για τον αριθμό των διορισμών-ρουσφετιών  (περισσότεροι από 30.000 όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται), αλλά για την... άδικη ποσόστωση που υπήρχε  στα ρουσφέτια της Νέας Δημοκρατίας . Η άδικη ποσόστωση  ευνοούσε τον πληθυσμό άλλων γεωγραφικών περιοχών  και "έριχνε" τους Κρητικούς  που έπρεπε να είναι πάνω από 3.600, σύμφωνα πάντα με το φυλλάδιος!
Στο  φυλλάδιο αυτό διατυμπανίζεται η προειδοποίηση  ότι «όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει την ερήμωση της Κρήτης»!
Το αναρτούμε συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας  και ιδιαίτερα του Κυριάκου, ο οποίος αποχαιρέτησε περήφανος τον πατέρα του με την  φράση : ευχαριστώ για όλα"!Δεν υπάρχουν σχόλια: