Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΑΒΓΑ

Σχετική εικόνα

Τα βοσκοτόπια της ΝΔ και ο Ιβάν Σαββίδης

Όταν τα συστημικά ΜΜΕ (μπουκωμένα από το δανεικό κι αγύριστο χρήμα) υμνολογούν τον Μητσοτάκη και ψευδολογούν ασύστολα για την κυβέρνηση, η ΝΔ δεν βλέπει καμία διαπλοκή.
Όταν δημοσίευαν δημοσκοπήσεις που διαψεύστηκαν οικτρά, για να μη γράψω κάτι χειρότερο, πάλι δεν είδαν διαπλοκή και απλά ψέλλισαν ένα «ουπς, συγνώμη λάθος», σαν το ΔΝΤ και τις δημοσιονομικές του προβλέψεις για την Ελλάδα.
Όταν ένας επιχειρηματίας (ο οποίος μάλιστα δεν έχει πάρει φράγκο από τις τράπεζες) εκφράζει σε συνέντευξη τη θετική γνώμη του για τον σημερινό πρωθυπουργό (δικαίωμά του σε τελική ανάλυση), είναι ένδειξη διαπλοκής. Όπως ήταν κι όταν ο Καλογρίτσας ανακηρύχθηκε «υπερθεματιστής». Για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ιδιοκτήτης ΜΜΕ μπορεί να είναι μόνο όποιος στηρίζει τον Βενιζέλο, τον Άδωνη και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ουδείς άλλος.
Και θυμήθηκαν σ’ αυτό το «κουφάρι» που έχει απομείνει από τα πάλαι ποτέ κραταιά ΝΕΑ, τον Καλογρίτσα και τα «νέα» βοσκοτόπια, με αφορμή τον Ιβάν Σαββίδη και τη ΣΕΚΑΠ, κάνοντας λόγο για «χαριστική ρύθμιση-δωράκι 38,5 εκατ. €!
Ποιοι; Εκείνοι που ζητούσαν δραστικό κούρεμα των δανεικών κι αγύριστων τραπεζικών δανείων που έπαιρνε ο ΔΟΛ και νέο δανεισμό, με μοναδικό εφόδιο την υπογραφή του Ψυχάρη, όπως παραδέχθηκε και ο υιός του στη Βουλή.
Δηλαδή, όταν διαγράφεις τα χρέη του ΔΟΛ (που πήρε και δεν πλήρωσε ποτέ), είναι επιχειρηματική κίνηση για να σωθούν οι θέσεις εργασίας και η ενημέρωση, όταν διαγράφεις τα παλιά - προσέξτε - πρόστιμα και όχι χρέη, μιας επιχείρησης, διότι αυτή αγοράστηκε από νέα ιδιοκτησία, είναι διαπλοκή!
Και μια εφημερίδα μπορεί να εκτίθεται όσο θέλει και όσο μπορεί, (δικαίωμά της άλλωστε), αλλά η Αξιωματική Αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη κρίνεται για την επιλογή της ακραίας πόλωσης και την ταύτισή της με χρεοκοπημένα συγκροτήματα και κορυφαίες, διαπλεκόμενες γραφίδες του παρελθόντος, που αντιστέκονται λυσσαλέα σε κάθε τι καινούργιο,  αντί να δώσουν τη μάχη να μπουν οι ασφαλιστικές εκείνες δικλείδες, ώστε το καινούργιο που έρχεται, να μη γίνει σαν το παλιό που φεύγει, χρεοκοπημένο, καταχρεωμένο και πλήρως απαξιωμένο στα μάτια της κοινής γνώμης.
Με απλά ελληνικά, όσο και να ονειρεύονται στο Μοσχάτο βοσκοτόπια, ο κόσμος κουτόχορτο δεν τρώει πια. Όσο και να φωνάζουν για τον λύκο που έρχεται, κανείς δεν θα έρθει να τους σώσει, γιατί απλά δεν πείθουν κανέναν.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ

Η ΣΕΚΑΠ αντιμέτωπη με τον παραλογισμό της Πολιτείας - VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...