Τρίτη, Μαΐου 02, 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Omar Aqil  «Mimic»

Αποτέλεσμα εικόνας για Omar Aqil

 Ο ΠΙΚΑΣΟ ΣΕ... ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


Σε μια τρισδιάστατη αλλαγή εμφάνισης έξι από τα πιο γνωστά αριστουργήματα του Πάμπλο Πικάσο προχώρησε ο σχεδιαστής Omar Aqil (βάση του είναι το Πακιστάν).

Στο πρότζεκτ «Mimic» (Απομίμηση), φαντάστηκε εκ νέου τους πίνακες ως τρισδιάστατα γραφήματα δίνοντας μια εναλλακτική ερμηνεία τους.
«Από την αρχή της καριέρας μου, μελετώ τα αριστουργήματά του. Η αφαιρετική γλώσσα του ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα, και βρήκα νέες φόρμες να επικοινωνήσω με κάθε ένα από αυτά» εξομολογήθηκε στο Designboom.
«Σε αυτή την οπτική μίμηση έχω δείξει πώς ανταποκρίνεται η δεξιότητα όταν έρχεται αντιμέτωπη με την πολυπλοκότητα τής σκέψης κάποιου, και πώς το νόημα των σχημάτων και των μορφών έχουν αλλάξει για να δημιουργήσουν νέες φυσικές ποιότητες» συνέχισε ο Aqil. «Στόχος είναι να δώσει το "Mimic" ένα καινούργιο υπονοούμενο των έργων του Πικάσο μέσα από μια σειρά υπερ-ρεαλιστικών εικόνων. Προσπαθώ να εξερευνήσω τις γεωμετρικές φόρμες του.»
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...