Τρίτη, Μαΐου 02, 2017

"ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ" ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ : ΟΛΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ο Σαββίδης μηνύει «Τα Νέα» και Πρετεντέρη!

Ενοχλημένος ο επιχειρηματίας από την «επίθεση», δύο ημέρες μετά τη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα»(Ιβάν Σαββίδης: Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν).
Εντονη είναι η ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με τα σημερινά γραφόμενα στην εφημερίδα «Τα Νέα». Τόσο στο πρωτοσέλιδο, στο κεντρικό θέμα, όσο και στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη όπου ο επιχειρηματίας παραλληλίζεται με τον Χρήστο Καλογρίτσα και τα… βοσκοτόπια του.
Το δημοσίευμα έχει ενδιαφέρον καθώς πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαββίδης εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του πνέοντα τα λοίσθια -οικονομικώς- ΔΟΛ, κάτι που λίγα 24ωρα αργότερα επιβεβαιώθηκε με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα». Ορισμένοι, στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια», θεωρούν ότι έχει να κάνει το όλο στόρι γενικώς με την πώληση του ΔΟΛ και όχι με τον Σαββίδη αυτόν καθ’ αυτόν…

Ανθρωποι στον κύκλο του επιχειρηματία επιβεβαίωσαν ότι συζητείται με νομικούς το θέμα αλλά «είναι εμφανές ότι γίνεται ευθεία προσπάθεια σύνδεσης Σαββίδη με Καλογρίτσα και σκάνδαλα, ήτοι πλήθος ανακριβειών».

 
 
Πηγή: .sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: