Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

Πότε μωρή ήσουν ΣΥΡΙΖΑ;

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ

O «Φον Κράου» άρχισε τα... «γερμανικά» στον Χερ Ντάισελμπλουμ και όχι μόνο...

 

 

Τα... εκ μοτοσακού άκουσε ο Ντάισελμπλουμ από τον Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και άλλοι πολλοί, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Οι βατοπεδινοί αθώοι, ο Βουλγαράκης νόμιμος και ηθικός, ο Καραμανλής αθώος και ομιλητικός, ο Τσίπρας προσκυνητής στα Γεροσόλυμα... πείτε μου ότι ο Άδωνις είναι κρυφοκουμούνι και θα πάει για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής στη Μόσχα ... Κατηφής ο Αλέξης στα Γεροσόλυμα... άθεος, άθεος, αλλά αν μπει στην εκκλησά την κατεβάζει την κεφάλα. Μπράβο!», λέει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης.
Στη συνέχεια, άρχισε τα... «γερμανικά» ως «Φον Κράου» προς τον «Χερ Ντάισελμπλουμ», καθώς όπως μεταξύ άλλων είπε, «όλα τα άλλα δεν μας φτάνουν, περισσεύει και η κακία».
Από τα... καλιαρντά, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν ξέφυγαν και κάποια φαινόμενα που παρατήρησε εσχάτως. «Κάθε μωρό που έχει αφέντη τρέμει για το μεροκάματο, αυτό το σέβομαι, αλλά να βλέπω και το money να ρέει, hallelujah! σε μισθά, να πληρώνονται υπάλληλοι, από Βουλή, από υπουργεία, να 'χει μπει το ΠΑΣΟΚ παντού, σκοτώνει, πληρώνει, πεθαίνει,  να κάνουν τις δουλειές τους οι άνθρωποι και το ΠΑΣΟΚ να είναι εκεί, ε λιγάκι, λιγάκι με τρελαίνει αυτό, ε; Άσε που τώρα είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑ ... κάτι παλαιοπασόκες "καλέ εμείς είμαστε ΣΥΡΙΖΑ" ... πότε μωρή ήσουν ΣΥΡΙΖΑ; Σαράντα χρόνια ελεύθεροι βοσκοί στην Αριστερά, μωρά δεν μασάμε, ντάξει;».

Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: