Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΣ "ΚΡΑ"

 ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΡΑΚΟΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Όπου ο ξερόλας , οιηματίας και ρατσιστής Στέφανος  Κασιμάτης αποκαλύπτει    δια της αφελούς επιχειρηματολογίας του το σχέδιο της γαλαζοπράσινης Μαφίας να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση , και δίνει μια καλή εξήγηση για  το μένος των ελληνικών  ευρωβουλευτικών βδελυγμάτων  κατά του Μοσκοβισί στο ευρωκοινοβούλιο Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ[........]Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι η Επιτροπή, με την επιεική στάση της στη διαπραγμάτευση, θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα και, βραχυπρόθεσμα, μπορούμε να πούμε ότι τη βοηθάει. Μακροπρόθεσμα, όμως, αυτή η επιείκεια βλάπτει τη χώρα, διότι ευνοεί τη σημερινή κυβέρνηση και διευκολύνει την παραμονή της στην εξουσία. Η Επιτροπή δεν σώζει την Ελλάδα – και, ας είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Επιτροπή γι’ αυτό: στις δημοκρατίες, δεν μπορεί κανείς εξωγενής παράγων να σώσει ένα έθνος ή ένα λαό από τον εαυτό του. Σώζει, όμως, τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε από το 1974 ώς σήμερα η Ελλάδα. (Χειρότερη και από την κυβέρνηση Δήμητρας Παπανδρέου. Σκεφθείτε: τότε τη στρατηγική την έκανε αστρολόγος, τώρα την κάνει ο Καρανίκας...)
Έτσι, η Ευρώπη ελπίζει να αποφύγει την επανάληψη του καλοκαιριού του 2015. Εμείς, όμως, μέσα στην Ελλάδα, δεν την αποφεύγουμε. Εμείς ζούμε την επανάληψη του καλοκαιριού του 2015, διότι υφιστάμεθα τις οικονομικές επιπτώσεις της καθυστέρησης. Εφόσον μάλιστα διατηρείται η κυβέρνηση στην εξουσία, προστίθεται και το επιπλέον κόστος που προκαλούν η ανικανότητα και η ιδεοληψία της.
Με λίγα λόγια, αυτό που προσπαθώ να σας φέρω με το μαλακό είναι ότι, αφού η Ευρώπη στηρίζει την κυβέρνηση, με ό,τι αυτή η στήριξη συνεπάγεται, είναι πολύ πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλήσει την τετραετία[.....]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: