Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

http://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/752c11beb22b2d3ae9e91c5686cc2da4_XL.jpg?t=-62169984000ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

Διευθυντές μέσω κρίσεων στο Δημόσιο!

Με νόμο του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης μπαίνει τέλος στις απευθείας αναθέσεις. Θεσπίζονται μοριοδότηση με βάση τα προσόντα των υποψηφίων και συνέντευξη με γαλλικό πρότυπο για την τελική επιλογή. Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης. Ποιες είναι οι πρώτες 20 θέσεις γενικών διευθυντών που θα προκηρυχθούν σήμερα.

«Νέα σελίδα» στον Δημόσιο Τομέα που θα φέρει ανακατατάξεις αρχικά στη στελέχωση των «επιτελικών θέσεων» των υπουργείων και θα προκαλέσει εν συνεχεία ευρύτερες αλλαγές στη δομή και την ανθρωπογεωγραφία ξεκινά σήμερα με την προκήρυξη για την πλήρωση των 20 οριζόντιων θέσεων γενικών διευθυντών σε όλα τα υπουργεία.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη, μετά από εντατική και «αθόρυβη» προετοιμασία αποφάσισε να ανάψει σήμερα το πράσινο φως για την επαναφορά των κρίσεων με την προκήρυξη θέσεων ευθύνης σε κάθε υπουργείο.
Η ηγεσία του υπουργείου και ο αρμόδιος γενικός γραμματέας, Γρηγόρης Θεοδωράκης, έχει -λένε οι ίδιες πληροφορίες- ολοκληρώσει το πλαίσιο της εφαρμογής των αδιάβλητων διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος 4369/16 και εγγυάται τη μοριοδότηση των υποψηφίων με τη σφραγίδα του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: