Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ" ΕΛΛΗΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για I AM GOING CRAZY ANIMATED GIFS 
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ

Όλα τα έχει ο ελληνικός μπαξές . Χωράει ακόμα και τους «ελλάνιους  πολεμιστές» του φυγόδικου απατεώνα Σώρρα.  Υπάρχουν και αυτοί οι βαρεμένοι . Μιλάμε για ανθρώπους που φαίνεται ότι έχουν  άχυρα για μυαλά, άτομα που πιστεύουν στο ... Δωδεκάθεο, που έχουν την πανηλίθια άποψη πως εμείς είμαστε οι καθυστερημένοι και  χρειαζόμαστε πνευματική ...αφύπνιση , ενώ  αυτοί είναι οι χαρισματικοί απόστολοι ενός ημίθεου γίγαντα.

Οδηγώντας το επίπεδο του διανοητικού τους  «ψεκασμού» σε ασύλληπτα  ύψη, οι  τραγελαφικοί «ελλάνιοι πολεμιστές»  και θλιβεροί συμπολίτες μας παραθέτουν το πρόγραμμα με το οποίο θα πάνε τη χώρα μπροστά, μέσω της 5ης "Εθνοσυνέλευσής"  τους και μας καλούν όλους να πάρουμε μέρος, όχι φυσικά  φέρνοντας σάπια φρούτα και λαχανικά .

Κάντε τον κόπο να δείτε νέο σποτάκι το οποίο μόλις κυκλοφόρησαν , αλλά σας προειδοποιούμε πως υπάρχει ο κίνδυνος είτε να σπάσετε τον μόνιτόρ σας είτε να σπεύσετε με στομαχικά προβλήματα στην τουαλέτα...
 Δεν είμαστε "φυσιογνωμιστές" αλλά  μας προξενεί θλιβερή εντύπωση  η κωμικοτραγική μάσκα   του προσώπου τους , το  φανατικό βλέμμα τους, ο απίστευτος  ζηλωτισμός τους,  να μας εγκαλούν- αυτοί οι ανεγκέφαλοι-  για απάθεια και ιδιωτεία.
Ανάμεσά τους (φευ!) θα δείτε  και νέα άτομα, άλλος ένα παράδειγμα για τα αποτελέσματα  της παρεχόμενης Παιδείας  στους νέους μας, που βγάζει σωρηδόν ανιστόρητα και ανορθολογικά άτομα , που έρχονται να προστεθούν στους ήδη "μπαρουτοκαπνισμένους" νεαρούς  ναζιστοφασίστες της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: