Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

The Mafia Strikes Back ( Η Μαφία αντεπιτίθεται)


Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: «Αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται…»

Μια εξαιρετική ταινία τρόμου, έχει προγραμματίσει ο ΣΚΑΙ, αύριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Συνέντευξη του Σημίτη σε Παπαχελά, Τσίμα, Κοσιώνη και Τέλλογλου. "Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις ελιές".

*** Μια εξαιρετική ταινία τρόμου, έχει προγραμματίσει ο ΣΚΑΪ, αύριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Συνέντευξη του Σημίτη σε ΠαπαχελάΤσίμα, Κοσιώνη και Τέλλογλου. «Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις ελιές«.
*** Ο «αρχιερέας της διαπλοκής». Ο πρωθυπουργός της δημιουργικής λογιστικής, του χρηματιστηρίου, του πάρτι των εξοπλιστικών και των «μαύρων» ταμείων της Siemens. Ο «καλός μάνατζερ», που το μισό του υπουργικό συμβούλιο είναι στο προθάλαμο του Κορυδαλλού και το άλλο μισό φοβάται μη μιλήσουν αυτοί που θα μπουν μέσα… θα μας κάνει και πάλι υποδείξεις και θα ζητήσει εκλογές για να μας σώσει το παπαδοπαίδι της διαπλοκής…

*** Η ερώτηση που πρέπει, αλλά ποτέ δε θα κάνουν οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής στον Σημίτη, είναι η εξής: «Κύριε πρόεδρε, με το χέρι στην καρδιά, είστε συνένοχος για τα δεκάδες σκάνδαλα που ρήμαξαν οικονομικά τη χώρα την περίοδο της διακυβέρνησής σας… ή απλά ο πιο ανόητος πρωθυπουργός όλων των εποχών; Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!»
*** Όλα όμως έχουν την εξήγησή τους. Όπως είπε χθες και το ρακούν που κάνει τον πρόεδρο στη ΝΔ… «Ό,τι δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται«. Βέβαια ας διατηρήσουμε μια μικρή επιφύλαξη… μπορεί να μην το είπε για το σύστημα Σημίτη, αλλά για τον πατέρα του.

Γεμάτος ειλικρινή χαρά -σχεδόν ενθουσιασμό- ο Άρης Πορτοσάλτε μας ενημερώνει πως οι Ευρωπαίοι απέρριψαν το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να υπάρχει αναφορά στα εργασιακά δικαιώματα στη διακήρυξη της συνόδου της Ρώμης.
Ανθρώπινα σκουπίδια που χαίρονται με το αποκρουστικό πρόσωπο που επιδεικνύει η Ευρώπη. Που ηδονίζονται όταν οι «εταίροι» και δανειστές μας, αντιμετωπίζουν τους Έλληνες εργαζόμενους ως πολίτες χωρίς τα δικαιώματα του ευρωπαϊκού κεκτημένου. 


*** Η ΝΔ του Μητσοτάκη και το επίσημο γραφείο Τύπου της, ο ΣΚΑΪ, νοιάζονται για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονταν οι δουλέμποροι για τους σκλάβους. Τους ταΐζουν όσο χρειάζεται, ώστε να μπορούν να δουλεύουν για ξεροκόμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...