Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017

ΤΟ ΣΩΡΡΟΔΕΝΔΡΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣώρραςΔεν έχει τα λεφτά ο Σώρρας, επιβεβαιώνει (και) η ΤτΕ!

Protagon Team 11 Μαρτιου 2017
 
 
Αν δεν έφταναν οι ως τώρα οι αποδείξεις, τα στοιχεία που έχει πλέον στην διάθεσή της η Τράπεζα της Ελλάδος αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει ούτε κατά διάνοια της ποσά που ισχυρίζεται ότι κατέχει και που μπορούν να ξεχρεώσουν την Ελλάδα.
Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», η ΤτΕ ζήτησε εγγράφως από πέντε ελληνικές τράπεζες (Alpha, Attica, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς) να την ενημερώσουν αν υπάρχουν λογαριασμοί του Σώρρα με ποσά τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν για την εξόφληση του ελληνικού χρέους
Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές.
Τα στοιχεία έρχονται να προστεθούν σε σειρά άλλων αποδείξεων για το ψευδές των ισχυρισμών του Σώρρα που έρχονται από τις ΗΠΑ ήδη από το 2013. Μεταξύ τους, η απάντηση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών προς την Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με την οποία τα αμερικανικά χρεόγραφα αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων που δηλώνει ότι έχει ο Σώρρας είναι προϊόν απάτης.
Το δημοσίευμα του «Βήματος» προσθέτει εξάλλου ότι συνεχίζεται η έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα.
Στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών είναι τα παραρτήματα σε όλη τη χώρα  και η δραστηριότητες του επικεφαλής της οργάνωσης. Η Εισαγγελία ερευνά την πιθανότητα να έχουν τελεστεί τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτης, της απειλής, ακόμα και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Έρευνα
γίνεται και από τον οικονομικό εισαγγελέα.
Την ίδια ώρα όμως πληθαίνουν και τα περιστατικά όσων εμφανίζονται  σε τράπεζες και εφορίες και ασφαλιστικούς οργανισμούς και ζητούν συμψηφισμό των χρεών τους με το «ομόλογο Σώρρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: