Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Από τα νάματα της παράδοσης



 ____________________________________

Ο Δημήτρης Υφαντής, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Τριφώνου, επιστρέφει στη δισκογραφία με έναν προσωπικό δίσκο -- πρόταση.

Η «Κρασομηλιά», είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού, που κουβαλάει μέσα του την αμεσότητα του σημερινού στίχου και την μαγεία των μελωδιών που γεννιούνται στην αγκαλιά της παράδοσης.

Πρόκειται για 13 ολοκαίνουρια τραγούδια ή για 13 ιστορίες, με δράκους και ξωτικά να εναλλάσσονται με τον έρωτα και τους προβληματισμούς του σήμερα.

Στις ενορχηστρώσεις σμίγουν τα παραδοσιακά όργανα, διονυσιακά και τρυφερά, απλά και εντυπωσιακά με τον ηλεκτρικό ήχο της εποχής μας.

Τέλος τα κλαδιά της Κρασομηλιάς στολίζουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Κότσιρας και τα Υπόγεια Ρεύματα που συμμετέχουν φιλικά σ' αυτό το δίσκο.

Η συγκίνηση και το χιούμορ εναλλάσσονται με τόσο έξυπνο τρόπο στην «Κρασομηλιά», που κερδίζει τον ακροατή με το πρώτο άκουσμα.

Συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, τους μουσικούς και άλλες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...