Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Συνέντευξη με έναν βρικόλακα

Κακά τα ψέμματα πάντως, η κρίση έχει επηρεάσει πολύ τα κανάλια. Να φανταστείτε χθες ο ΣΚΑΙ, 12 και μισή έβαλε πλυντήριο... στο νυχτερινό τιμολόγιο.

Νυφίτσα (η) (σαρκοφάγο θηλαστικό) της οικογένειας των μουστελιδών. Έχει επίμηκες και λεπτό σώμα, μήκους περίπου 20-30 εκ. Έχει πεπλατυσμένο και στενό κεφάλι, με μεγάλα μαύρα μάτια, στρογγυλά αυτιά και μακρύ λαιμό
(μεταφορικά), (μειωτικό) ύπουλος, καταχθόνιος, διαπλεκόμενος άνθρωπος
*** Έβγαλε που λέτε ο ΣΚΑΙ τον Σημίτη, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για να ζητήσει εκλογές (μην εκτίθεται μόνος του ο Μητσοτάκης)… για τέτοια απελπισία μιλάμε!
*** Πάνω από μια δεκαετία είχε να δώσει συνέντευξη ο τάπερμαν (Μαλβίνα, λείπεις…). Το έκανε την ίδια μέρα που συζητήθηκε στη Βουλή η σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του… τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο τσάρο της οικονομίας, Γιάννο Παπαντωνίου.
*** Κακά τα ψέμματα πάντως, η κρίση έχει επηρεάσει πολύ τα κανάλια. Να φανταστείτε χθες ο ΣΚΑΙ, 12 και μισή έβαλε πλυντήριο στο νυχτερινό τιμολόγιο.
*** Η συνέντευξη Σημίτη στο επίσημο κανάλι της ΝΔ, δεν ήταν διαφορετική εκπομπή απο το Survivor. Και Κινέζο είχε… και ασυλία είχε… και διαπλοκή είχε… και «μάσα» για τους νικητές είχε! Αν τις κατασκευές των αθλημάτων της είχε πάρει με απευθείας ανάθεση ο Μπόμπολας, δε θα μπορούσες να τα ξεχωρίσεις.
*** «Κοινωνικό φαινόμενο η διαφθορά», είπε ο πρωθυπουργός που στο υπουργικό του συμβούλιο, επί μια οχταετία, ο καλύτερος έχει πουλήσει τη μάνα του… με υπερτιμολόγηση!
*** Στη χώρα, που δηλώνουν «φιλελεύθεροι» όλα τα μπουμπούκια της ακροδεξιάς, επιτήδειοι επιχειρηματίες και τα «ορφανά» του αρχιερέα της διαπλοκής … το τέρας του Φρανκενστάιν φαντάζει σαν τον «Βασιλιά των λιονταριών». Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που εστιάζουν στην ευημερία των αριθμών, είναι συνήθως πολύ μεγάλα «νούμερα».
*** Σε άλλα νέα, παροξυσμό έπαθε το «μέτωπο της λογικής» με τον Νίκο Μπελογιάννη και το μουσείο που εγκαινιάστηκε προς τιμήν του στην Αμαλιάδα. ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΟΝΝΕΔ, σύσσωμο το φιλελεδιστάν και ο όμιλος Αλαφούζου αφήνιασαν…! 65 χρόνια μετά την εκτέλεσή του και ακόμα «ενοχλεί».

*** Το μετεμφυλιακό κράτος που στήθηκε από συνεργάτες των ναζί, χωροφύλακες, ταγματασφαλίτες, χίτες, βασανιστές και ακραίους συντηρητικούς θέλει να πάρει, απενοχοποιημένο, την εκδίκησή του. Η ΝΔ ήταν πάντα η μήτρα των ακραίων, που όμως μέχρι και την προεδρεία του Κώστα Καραμανλή, τους συγκρατούσε μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια… τώρα είναι η ηγετική ομάδα του Κυριάκου.

*** Ας μεριμνήσει λοιπόν η πολιτεία και για αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια που ζουν από το μίσος, να κάνουν επιτέλους ένα μουσείο Παττακού, Σκαλούμπακα και Σκόμπυ, να ησυχάσουν!
*** Ας δείξουμε όμως κατανόηση. Όταν τρέχεις να αγοράσεις μακαρόνια και γάλατα στα capital control ή όταν το δίκιο του αφεντικού σου το νιώθεις για δικό σου, είναι απόλυτα λογικό να σιχαίνεσαι ανθρώπους που αντιστέκονται και που αντιμετωπίζουν το θάνατο με χαμόγελο, κρατώντας ένα λουλούδι. Σου θυμίζουν όλα αυτά που θα ήθελες, αλλά δε θα γίνεις ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...