Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

http://i.huffpost.com/gen/5105304/images/n-KIKILIAS-large570.jpg.
 ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ, ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ , ΧΤΙΖΕΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ  ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟ ΤΣΑΡΔΑΚΙ
 
ΨΕΜΑ 1ο: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και την παρέα του είναι οι καρέκλες και η μεγάλη ζωή που κάνουν».
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Τσίπρας και η παρέα του και να ήθελαν , δεν μπορούν να κάνουν μεγάλη ζωή, διότι είναι τόσα τα προβλήματα που τους προκαλούν τα ξένα και τα ντόπια θεριά , που,  ούτε κι αν διπλασίαζαν το εικοσιτετράωρο,  θα τους έμενε υπόλοιπο χρόνο.
Όσο για τη "μεγάλη ζωή που κάνουν" , αν αυτή υπήρχε, τότε προ πολλού θα είχε βγει στη φόρα από τους παπαράτσι που σαν τα σκυλιά παίρνουν καταπόδι όποιο κυβερνητικό δίποδο κινείται εντός και εκτός της επικρατείας. 
 
ΨΕΜΑ 2ο: « Η κυβέρνηση αφήνει τη χώρα να σέρνεται και την οικονομία να βουλιάζει. Έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα, η οικονομία γύρισε στην ύφεση το τελευταίο τρίμηνο του 2016 και  το τελευταίο διάστημα υπάρχει εκροή καταθέσεων ύψους 2,5 δισ. ευρώ»
 Η ΑΛΗΘΕΙΑ:Ανάπτυξη ύψους 0,3% του ΑΕΠ πέτυχε  η ελληνική οικονομία το 2016, σύμφωνα με την  Ευρωπαϊκή Επιτροπής . Η εικόνα της ελληνικής οικονομίας που έδωσε η Επιτροπή είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις φθινοπωρινές προβλέψεις της, οπότε για το 2016 προέβλεπε ύφεση 0,3% του ΑΕΠ. Το 2017, η ανάπτυξη αναμένεται να διαμορφωθεί στο 2,7% και το 2018 στο 3,1%.
Το δημοσιονομικό έλλειμμα αναμένεται να μειωθεί στο -1,1% του ΑΕΠ το 2016,  επίσης βελτιωμένο σε σχέση με τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Επιτροπής (-2,5%), να παραμείνει σταθερό το 2017 και να διαμορφωθεί σε πλεόνασμα ύψους 0,7% το 2018.


ΨΕΜΑ 3ο: «Η κυβέρνηση είναι απομονωμένη από τον ελληνικό λαό και με αυτούς η χώρα είναι καταδικασμένη».
 Η ΑΛΗΘΕΙΑ: "Στημένες δημοσκοπήσεις" , καταστροφολογία, ψεύδη, παραπλάνηση, κατασκευασμένα ρεπορτάζ, στοχευμένες αποδόσεις   χρονίων  προβλημάτων στην παρούσα κυβέρνηση, σεξιστικές αναφορές για το φύλο , τις ιδέες τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των υπουργών ,απαξιωτικά σχόλια και υπονοούμενα για την επαγγελματική ζωή και την περιουσιακή κατάσταση διαφόρων κυβερνητικών στελεχών,   συστηματικές επιθέσεις των έως σήμερα εξαρτημένων από τα γνωστά επιχειρηματικά κέντρα της δεξιάς διανοουμένων, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων    , παντελής  απόκρυψη ή διαστρεβλωμένη παρουσίαση ή χλευαστική υποτίμηση  κάθε θετικής πρωτοβουλίας , νομοθέτησης  ή επίλυσης προβλήματος εκ μέρους της κυβέρνησης , όπως είναι η δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία εκατομμυρίων ανασφάλιστων , τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, τις προσλήψεις στην υγεία, τους νόμους για την ισότητα , την απόδοση Ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, τα μέτρα για την καταπολέμηση της φτώχειας και της διαφθοράς κλπ
ΤΟ ΨΕΜΑ:   Βασίλης Κικίλιας
Εκπρόσωπος  Τύπου
της Νέας Δημοκρατίας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ :Βασίλης Κικίλιας
Εκπρόσωπος Ψευδών Δηλώσεων στον Τύπο 
της Νέας Ψευδοκρατίας 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...