Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ (ΤΕΛΙΚΑ) ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

https://i2.wp.com/ellinikahoaxes.gr/wp-content/uploads/2017/02/1-33.jpg?fit=752%2C440Η Google βάζει «φρένο» σε μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ψευδών ιατρικών ειδήσεων

 Θάνος Επαχτίτης 
Πηγή:ellinikahoaxes.gr
24
Το naturalnews,com είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως σελίδες που ασχολείται με ψευδοεπιστημονικά ιατρικά θέματα και θεωρίες συνωμοσίας. Η Google αποφάσισε να «τιμωρήσει» τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά όχι για τους λόγους που οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Το Natural News είναι εξαιρετικά δημοφιλές με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση και 7.000.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως (Πηγή). Παράλληλα, είναι διαβόητο για τον όγκο ψευδών ειδήσεων που διακινεί και έχουν να κάνουν με θεωρίες συνωμοσίας και ιατρικά θέματα. Ειδικά για το δεύτερο σκέλος, το μέγεθος του ψέυδους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πριν λίγα χρόνια, είχαν δημοσιεύσει μια ομοιοπαθητική «θεραπεία» για τον Εμπόλα που απαιτούσε τον ενδοφλέβιο εμβολιασμό με ζωντανό ιό! Μετά από αντιδράσεις, το δημοσίευμα κατέβηκε. Ο αντιεμβολιασμός, η χημειοφοβία και η αποφυγή σχεδόν όλων των μεθόδων της συμβατικής ιατρικής, αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά επικίνδυνη ιστοσελίδα. Πολλά από τα δημοσιεύματά τους έχουν φτάσει και στην Ελλάδα και φιλοξενούνται τακτικά από ιστοσελίδες και μπλογκς του λεγόμενου «αφυπνισμένου διαδικτύου».
Τι συνέβη τελικά;
Το Natural News, μέσω του ιδρυτή της Mike Adams, καταγγέλλει πως η Google κατέβασε 140.000 σελίδες (αποτελέσματα αναζήτησης) του σάιτ από τον κατάλογό της, κάνοντας λόγο για «γκεσταπίτικη» λογοκρισία, εναντίον μιας ιστοσελίδας που ερευνά και αποκαλύπτει τις -δήθεν- συνωμοσίες της Big Pharma για τα εμβόλια, τις χημειοθεραπείες κτλ.
Στο παραληρηματικό άρθρο του Adams, διαβάζουμε μεταξύ άλλων, πως στοχοποίηθηκε (μαζί με τον Alex Jones του επίσης «εναλλακτικού» Info Wars), διότι υποστηρίζουν τον νέο πρόεδρο Ντ. Τραμπ. Και σε ένα αποκορύφωμα ψεύδους και φθηνού εντυπωσιασμού, αναφέρει: «Η αφαίρεση του Natural News, από το κατάλογο της Google, σημαίνει πως εκατομμύρια άνθρωποι θα υποστούν κακό από τα φάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τον υδράργυρο των εμβολίων που προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο, επειδή τους απαγορεύθηκε να έχουν πρόσβαση στην άλλη πλευρά του νομίσματος της ιστορίας…»

Σύμφωνα με δήλωση της Google στο Gizmondo ωστόσο, ο λόγος που κατέβηκαν οι σελίδες είναι λίγο διαφορετικός:
.[.........]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ :=>Η Google βάζει «φρένο» σε μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ψευδών ιατρικών ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια αλλιώτικη Καθαρή Δευτέρα στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο

  Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Διήγημα του  Χρήστου Χρηστοβασίλη (1862-1937) Ήμουν τότε παιδί όχι πλειότερο από οχτώ χρονών και μαθήτευα στον παπα-Αντ...