Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017


Ναζιστική Γερμανία :η αληθινή πατρίδα της Χρυσής Αυγής


Η Annett είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό  
Η Annett*, είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το «Υπεράνω όλων η Γερμανία» |
 
  ΕΦ.ΣΥΝ.
Δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.
Οπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε σήμερα, η πράξη του κ. Πελετίδη είναι απολύτως δικαιολογημένη.
Αναρτούμε το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».
Video of Ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες
Το βίντεο αποδεικνύει ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία! Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού.

Ήταν όλοι εκεί

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.
Αναλυτικό ρεπορτάζ των Δημήτρη Ψαρρά και Γιάννη Μπασκάκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.  

_____________________________________

Αποτέλεσμα εικόνας για Annett Müller:*Annett Müller: η μοναδική  σταρ της σκίνχεντ εθνικοσοσιαλιστικής σκηνή και ενεργό μέλος του Γερμανικού  νεοναζιστικού NPD. Το 2009 έκανε τη μεγάλη στροφή και εγκατέλειψε το κόμμα της. Έκτοτε περιοδεύει σε σχολεία της Γερμανίας και δίνει διαλέξεις εναντίον του ναζισμού, προτάσσοντας τις εμπειρίες της από την περίοδο της ενεργού συμμετοχής της στο φαιό "κίνημα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...