Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΗΤΕΥΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ

http://i1.wp.com/mignatiou.com/wp-content/uploads/2016/08/SORRAS-ARTEMIS03.jpg?resize=777%2C437 Αυτό είναι το έγγραφο που “καίει” το Σώρρα για απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου

Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ

 http://i0.wp.com/mignatiou.com/wp-content/uploads/2017/01/EksodikoSorraTXS1.jpg?resize=700%2C1032&ssl=1

 Ήδη από το 2012, η δημοσιογραφική έρευνα έδειχνε πως τα «αμερικάνικα ομόλογα» και οι προτάσεις χρηματοδότησης προς εκατοντάδες δήμους της χώρας από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα» ήταν δύο καλά δουλεμένες, αλλά απλοϊκές απάτες του Αρτέμιου Σώρρα. Μέχρι το 2014, είχαν έρθει στην επιφάνεια όλα τα στοιχεία που κατεδείκνυαν με εμφατικό τρόπο την όλη απάτη.
 Η Δικαιοσύνη όμως δεν στάθηκε στο ύψος της και με τις παραλείψεις και αργοπορίες της, έριξε λάδι στη φωτιά της εγκληματικής οργάνωσης. Αντίστοιχες ευθύνες έχουν και πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης που άκριτα προβάλουν την δήθεν ύπαρξη των 600 δις μέχρι και σήμερα, ενώ άλλα συγχέουν τα πλαστά αμερικάνικα ομόλογα με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.
 Πλέον, η πραγματικότητα είναι ότι τα παρακλάδια αυτής της οργάνωσης έχουν δομηθεί ως αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, η κάθε μία με δικό της ΑΦΜ, όλες όμως υπό την ομπρέλα της κεντρικής διοίκησης, όπως προβλέπει το καταστατικό τους. Τ
α ορκισμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούν τα πλαστά έγγραφα που τους έχουν μοιραστεί ηλεκτρονικά από την ηγεσία, για να εξαπατήσουν με τη σειρά τους τους πολίτες που προσέρχονται με καλή πίστη στις συγκεντρώσεις της οργάνωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Οι πιστοί λειτουργούν, κατά συνέπεια, ως «πεζικό» του ιδιωτικού στρατού φανατικών, που ιδιαίτερα έντεχνα έχει δημιουργήσει η οργάνωση, με συνεχή πλύση εγκεφάλου και ιδέες, που ατομικά κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι τραγελαφικές, όμως υπό την επήρεια της ελκτικής δύναμης της μάζας δεν μπορεί να απορρίψει και αποκτά αγελαία νοοτροπία.
Κάτι αντίστοιχο πιστεύω πως έπαθε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ=> Έγγραφο “καίει” το Σώρρα για απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...