Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Το ψέμα της Τσατάνη που είχε κοντά ποδάρια και οι ανεπίληπτοι υπερασπιστές της

 

Επικυρώθηκε η ποινή στέρησης μισθού κατά της εισαγγελέως Τσατάνη, για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Βγενόπουλου

TSATANI

Την απόφαση έλαβε το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου

Την ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών που είχε επιβάλει το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του αποθανόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, επικύρωσε σήμερα Τετάρτη το ανώτατο δικαστήριο.
Όπως αναφέρει το Κουτί Πανδώρας, το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό το οποίο επανεξέτασε την υπόθεση της Γεωργίας Τσατάνη απεφάνθη ότι πρώτον η εισαγγελέας Εφετών αφαίρεσε παράνομα τη δικογραφία που αφορούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο από τους εισαγγελείς Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνο και Γιάννη Δραγάτση και δεύτερον ότι χειρίστηκε το ζήτημα της διαφθοράς στην Κύπρο, το οποίο κατόπιν συμφωνίας των ελληνικών με τις κυπριακές Αρχές, ήταν αρμοδιότητα των Κυπρίων, χωρίς να περιμένει τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος της έρευνας. Έτσι προχώρησε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης, χωρίς να γνωρίζει τα όποια συμπεράσματα της κυπριακής πλευράς.
Η απόφαση αυτή του Αρείου Πάγου, πιστοποιεί ουσιαστικά ότι η Γεωργία Τσατάνη έχει προβεί σε παράβαση καθήκοντος, γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αναζητηθούν άμεσα και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της στην υπόθεση.
************************

 Η Τσατάνη  παρανόμησε και γι΄αυτό τιμωρείται. Έτσι έκρινε ο ελληνικός  Άρειος Πάγος κι  όχι το Λαϊκό Δικαστήριο της Βόρειας Κορέας  .Η κυρία πληρώνει για τις δημόσιες αμαρτίες της , τις παράνομες ενέργειές της που αποσκοπούσαν στην προστασία και ατιμωρησία ενός  απατεώνα .  Επομένως ...τελεία και παύλα!

Τώρα όμως  οι  ίδιοι πολιτικοί, οι ίδιες φυλλάδες και οι ιστοσελίδες που κόπτονται για την "ανεξαρτησία" της Δικαιοσύνης, δε βγάζουν  λέξη για την απόφαση του Αρείου Πάγου ούτε δημοσίευσαν καν το γεγονός, έτσι  απλώς ως  είδηση, ως όφειλαν λόγω επαγγελματικής εντιμότητας. Θα μου πείτε "Πού να ΄βρουν την εντιμότητα αυτοί που έχουν κάνει την αθλιότητα τρόπο ζωής;Αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο , που  μας έχουν "φτωχοποιήσει" όλους, αλλά έχουν το θράσος να  ξαναζητούν την ψήφο μας, σαν να μη συνέβη τίποτα, για να μας σώσουν , λένε οι αδιάντροποι, από τη "χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών";

ΘΥΜΑΜΑΙ  ΠΩΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ  , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ,  ΟΙ "ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟΙ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ  "ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ "ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ" ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ Η   ΤΣΑΤΑΝΗ. ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:

*Πρωτοφανεις απειλες καταγγελλει η εισαγγελεας εφετων γεωργια τσατανη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...