Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΗ



Η Apple αποφάσισε να διαφημίσει το καλύτερο κινητό της μέσω της Ελλάδας! Η νέα διαφήμιση για το iphone 7 plus έχει γυριστεί σε ελληνικό χωριό και όλοι οι πρωταγωνιστές μιλάνε ελληνικά.
Ο τίτλος του βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι της Apple στο youtube είναι «Take mine» και σκοπός της διαφήμισης είναι να δείξει τις δυνατότητες της κάμερας του κινητού, με τα εκπληκτικά πορτρέτα που τραβάει.
Το σενάριο θέλει μια νεαρή κοπέλα να επισκέπτεται τη γιαγιά της στο χωριό και όταν τη βγάζει μια φωτογραφία με το κινητό εκείνη ενθουσιάζεται και της ζητάει κατευθείαν να της την στείλει. Στη συνέχεια, όλοι οι συγχωριανοί ζητάνε από την κοπέλα να τους βγάλει φωτογραφία και εκείνη βγάζει τέλειες φωτογραφίες με το iphone 7 plus.

Σε όλη τη διάρκεια της διαφήμισης, ο θεατής βλέπει πλάνα της ελληνικής φύσης και κουλτούρας.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε χτες και προς το παρόν έχει 340.000 views και είναι βέβαιο ότι μέχρι αύριο θα το έχουν δει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άνθρωποι.

Η… made in Greece διαφήμιση της Apple είναι σήμερα στο νούμερο 27 των trend του youtube.

Ποιος ήταν ο Κώστας Μπέζος που η μουσική του ακούγεται στη διαφήμιση της Αpple ... - LiFO.gr

  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΖΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μπέζος

Μία από τις 12 ηχογραφήσεις που διενήργησε ο Τέτος Δημητριάδης στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Κώστα Μπέζο (Α. Κωστής) για τις εταιρείες που εκπροσωπούσε Victor και Orthophonic και για την αμερικάνικη αγορά, το διάστημα 1930-1932. Στην ετικέτα του δίσκου ως συνθέτης αναφέρεται ο Ι.Πρίμος που είναι ψευδώνυμο του Γιάννη Δραγάτση. Ερμηνεύει ο Κώστας Μπέζος (Α. Κωστής). Ηχογραφήθηκε το 1930. Την ίδια χρονιά υπάρχει παράλληλη ηχογράφηση με ερμηνευτή τπν Γ. Καμβύση (την έχει αναρτήσει ο επιμελητής). Δίσκος Victor 58067.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...