Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016


NBA: Επίθεση Πόποβιτς στον Τραμπ και τους ψηφοφόρους του


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016



O Πόποβιτς υπήρξε αιχμηρός στις δηλώσεις του για το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους ψηφοφόρους του.
«Εξερράγη» μπροστά στα ΜΜΕ για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ο προπονητής-θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.
Από τους κορυφαίους τεχνικούς όλων των εποχών, ο Πόποβιτς υπήρξε αιχμηρός στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα της ομάδας του με τους Πίστονς για το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους ψηφοφόρους του.
«Αυτό με αρρωσταίνει, όχι γιατί επικράτησαν οι Ρεπουμπλικάνοι αλλά για όσα αηδιαστικά έχει πει, για τα ξενοφοβικά, ομοφοβικά, ρατσιστικά, γεμάτα μισογυνισμό σχόλιά του. Ζω σε μία χώρα όπου οι μισοί άνθρωποι επέλεξαν να μην δώσουν σημασία στα σχόλια αυτά και να τον εκλέξουν. Στα δικά μου μάτια, αυτό είναι το πιο τρομακτικό», επισήμανε.
Οι έρευνες στο εκλογικό σώμα έδειξαν ότι ο Τραμπ εξελέγη κυρίως χάρις στη στήριξη των λευκών με μέσο και υψηλό εισόδημα, με τον πέντε φορές πρωταθλητή στο NBA Πόποβιτς να σχολιάζει ότι «κι εγώ είμαι ένας πλούσιος λευκός και δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτή τη στιγμή να είσαι μουσουλμάνος, γυναίκα, Αφρο-αμερικανός, ισπανόφωνος ή ανάπηρος. Πρέπει να αισθάνονται αποκλεισμένοι. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτές τις ομάδες που τον ψήφισαν, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσαν να αγνοήσουν όσα έχει πει».
Και κατέληξε κάνοντας έναν ιστορικό παραλληλισμό: «Ο μεγάλος φόβος μου είναι πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πια στην κατάσταση που ήταν κάποτε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ =>Gregg Popovich Blasted Donald Trump's Election - Uproxx

uproxx.com/dimemag/gregg-popovich-trump-comments/
Πριν από 1 ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ...