Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

Γνωρίζετε ότι...

... ο εθνικός ύμνος του καθεστώτος του Τρίτου Ράϊχ είναι η μουσική υπόκρουση του εμβατηρίου  "Ορθό το Λάβαρο!" που τραγουδούν στις συγκεντρώσεις του μίσους οι ανεγκέφαλοι της Χρυσής Αυγής;

O Εθνικός Υμνος της Ναζιστικής Γερμανίας αντιγράφτηκε από τη Χρυσή Αυγή, ντύθηκε με ελληνικό στίχο και έγινε ο ύμνος της «Ορθό το Λάβαρο», που προβάλλει και η επίσημη σελίδα της στο Dailymotion. Αυτό το εκπληκτικό γεγονός (που είχε κρατηθεί αφανές προς τα έξω) ανακαλύφθηκε από κάποια blog, αλλά διαδόθηκε χωρίς την πρέπουσα ειδησεογραφική βαρύτητα και με ένα σημαντικό λάθος: –Δεν πρόκειται (μόνο) για «έναν ναζιστικό ύμνο» (όπως έγραψαν κάποιοι) αλλά για τον Εθνικό Υμνο της Χιτλερικής Γερμανίας! Το «Die Fahne Hoch»(Ψηλά η σημαία) είχε γίνει ύμνος των S.A. και του ναζιστικού κόμματος NSDAP το 1930, αλλά αργότερα έγινε και Εθνικός Ύμνος της Γερμανίας, αντικαθιστώντας το μεγαλύτερο μέρος του παραδοσιακού εθνικού ύμνου «Deutschlandlied», από τον οποίο διατηρήθηκε μόνο η πρώτη στροφή («Deutschland uber alles…»). Ολες οι επόμενες στροφές αντικαταστάθηκαν από το εμβατήριο «Die Fahne Hoch», που έγινε επίσημος Εθνικός Υμνος του Τρίτου Ράϊχ, μετά το 1933.  Σύντομη τεκμηρίωση αυτού του γεγονότος (που αγνόησαν όλοι, π.χ. το άρθρο στο left.gr) υπάρχει εδώ, από όπου παραθέτω:
During the Nazi era, only the first stanza [of Deutshlandlied] was used, followed by the SA song «Horst-Wessel-Lied«.[6] The anthem was played at occasions of great national significance, such as the opening of the 1936 Summer Olympics in Berlin, when Hitler and his entourage, along with the Olympic officials, walked into the stadium amid a chorus of three thousand Germans singing the Deutschlandlied. In this way, the first verse of the anthem became closely identified with the Nazi regime.[7]
Απο μουσική άποψη, ο ελληνοποιημένος ναζιστικός ύμνος «Ορθό το Λάβαρο» έχει κατεβεί 8 ημιτόνια, ίσως για να ακούγεται πιο… ανδροπρεπής από τον αρχικό (χεχε). Ορισμένα blog που τον ανακάλυψαν, παράθεσαν και video του αρχικού ύμνου. Όμως οι διαφορές σε μουσική κλίμακα και τέμπο μπερδεύουν αδαείς ή εθελοτυφλούντες.
Πηγή: omadeon.wordpress.com
 ****************************
Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη και την προσαγωγή σε δίκη της εγκληματικής ηγετικής ομάδας , οι πονηροί λύκοι προσπαθούν να συγκαλύψουν την αληθινή ιδεολογία τους , ισχυριζόμενοι ότι είναι εθνικιστές και όχι νεοναζί , απειλώντας μάλιστα με μήνυση όποιον τους... συκοφαντεί.
Για όποιον αμφιβάλλει, παραθέτουμε και το αυθεντικό ναζιστικό τραγούδι…
Άλλη μία απόδειξη (από τις αμέτρητες που υπάρχουν) για τη ναζιστική ιδεολογία αυτού του πολιτικού καρκινώματος, που έχει παραπλανήσει χιλιάδες Έλληνες φορώντας τη μάσκα του πατριωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: