Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Το κίνημα των εθνοπλυμένων ρατσιστών "γονιών"

Υμνητής της Χούντας και πρώην αντιδήμαρχος ο «γονιός» του Ωραιοκάστρου;

Γνωστός για τις ξενοφοβικές και φασιστικές του απόψεις, καθοδηγητής των αντιδράσεων των γονέων ενάντια στα προσφυγόπουλα και πρώην αντιδήμαρχος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην επίθεση κατά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Θ. Ματσουκατίδη, τέως αντιδήμαρχο με το συνδυασμό «Ωραιόκαστρο ΤΩΡΑ» του τέως Δημάρχου Δημ.Σαραμάντου. Ο κ. Ματσουκατίδης έχει πρωταγωνιστήσει στις αντιδράσεις εναντίον των προσφυγόπουλων αυτές τις ημέρες στο Ωραιόκαστρο και ειδικότερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Όμως δεν είναι απλά ένας «προστατευτικός γονιός» καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του 2011 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καρφίτσα ο άνδρας που φαίνεται στα βίντεο να επιτίθεται και να τραμπουκίζει την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως «αναρχοάπλυτοι» και «ανθέλληνες» είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook τον ύμνο της Χούντας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες αντιδράσεις τόσο από πολίτες όσο και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τότε ο ίδιος είχε σπεύσει να διαγράψει τις αναρτήσεις αλλά και να δικαιολογήσει ...τα αδικαιολόγητα κάνοντας λόγο για "κακοήθειες" αλλά και για μία καταγραφή ιστορικών αρχείων.
Στις εικόνες που ακολουθούν ο ίδιος όμως «απελευθερωμένος» πια από την θεσμική του θέση συνεχίζει να κοινοποιεί αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αλλά και από ακροδεξιές ιστοσελίδες με περιεχόμενο περί «ισλαμοποίησης της Ελλάδας» και περί «οργανωμένου σχεδίου εθνοκάθαρσης», ενώ έχει μπει μπροστάρης στον «αγώνα» των γονέων του εν λόγω δημοτικού σχολείου ενάντια σε προσφυγόπουλα κυνηγημένα από τον πόλεμο.
Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως όσα αναπαράγουν πολλά ΜΜΕ περί «αγανακτισμένων γονέων», μάλλον παραπέμπουν προς τους γνωστούς σε όλους πια ακροδεξιούς «αγανακτισμένους κατοίκους».
Οι αναρτήσεις του συγκεκριμένου στο FB:
Πηγή: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: