Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος μητσοτακης  serial killer

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ SERIAL KILLER
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ  ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ    ΚΑΝΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΔΕΘ

Όλοι εαυτοί  οι επώνυμοι (  ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΕΚΑ, ΕΚΘ, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κλπ) , που  το περασμένο Σάββατο προσέτρεξαν    για να "αλώσουν"  την ΔΕΘ και έκραξαν   με απροσμέτρητο πάθος ως  ΄"ψεύτη" τον πρωθυπουργό της επάρατης " για πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης"...
Όλοι αυτοί οι ανώνυμοι  , που οι δημοσκοπήσεις τούς  δείχνουν να δηλώνουν αγανακτισμένοι και να  εμφανίζουν    ως κύριο υπεύθυνο της σημερινής κακοδαιμονίας τους  τον... Τσίπρα , τον "δημαγωγό", όπως λένε,  που τους  έκανε να πιστέψουν  πως μέσα σε ένα χρόνο θα μετέτρεπε την μνημονιακή μας Σαχάρα σε Γη της επαγγελίας...
Ασφαλώς οι επώνυμοι  επιβήτορες  της έως εχθές εξουσίας, πιστεύουν  ότι με το σαματά και τις κραυγές  συμψηφίζουν τα σαράντα χρόνια της γαλαζοπράσινης κυριαρχίας τους με τον ένα , στην ουσία, καθαρό χρόνο πραγματικής διακυβέρνησης της Αριστεράς  . Φυσικά, πρόκειται για κατασκευασμένο επικοινωνιακά τραμπουκισμό από τη Δεξιά, την Κεντροαριστερά , αλλά και την παλαιοκομουνιστική Αριστερά, που   έχει αναλάβει να εκπροσωπεί νταβατζιλίδικα τους εργαζομένους, μια  και δεν τη συμφέρει να πετύχει αυτή η κυβέρνηση, αφού  αυτό θα σημάνει τη δική της εξαφάνιση.
Ποιοι είναι όμως οι ανώνυμοι που συντάσσονται πρόθυμα πίσω από τα βαμπίρ των αχρείων συνδικαλοπατέρων; Πρόκειται για τους αμέτρητους σε αριθμό ευνοημένους ενός σάπιου, ενός διεφθαρμένου συστήματος, που βόλευε τους γλείφτηδες και τους κομματανθρώπους και σαν πελώρια βδέλα ρουφούσε το αίμα του κράτους , αίμα αγορασμένο με δάνεια από τις πολιτικές συμμορίες που καμώνονταν πως κυβερνούσαν τον τόπο.
Ένα από τα πιο  επίλεκτα μέλη των συμμοριών αυτών υπήρξε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, ο επονομαζόμενος και εκσυγχρονιστής ευνοούμενος του Χριστοφοράκου,
Βουλευτής της ΝΔ στα χρόνια της φαύλης διακυβερνήσεως Καραμανλή, έγινε, στη συνέχεια, ένας από τους πιο σκληρούς υπουργούς στις εφαρμογές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής στην κυβέρνηση Σαμαρά. Η Ιστορία τον έχει καταγράψει ως ένα εμμονικό  με τις απολύσεις χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων άτομο και  επινοητή ενός σατανικού συστήματος αξιολόγησης των υπαλλήλων, όπου θα έπρεπε να  κόβεται υποχρεωτικά στην αξιολόγηση απολύεται  το... 15%  σε κάθε υπηρεσία!
Ο πολιτικός αυτός  serial killer  ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη , για να διατυπώσει  το πολιτικό του πρόγραμμα,δίνοντας υποσχέσεις για ένα μέλλον  πιο ζοφερό απ΄ό,τι τον είχαμε συνηθίσει να εφαρμόζει έως πρόσφατα.
Είναι προφανές ότι στο Βελλίδειο  πήγαν να τον ακούσουν εκείνοι που κατέστρεψαν ως συνεργοί του  τη χώρα και ονειρεύονται τη σύντομη επιστροφή τους  στην εξουσία. Τους συνόδευαν οι ευχές και οι προσδοκίες όλων εκείνων που στερήθηκαν  το γάλα της  κρατικής ιερής  αγελάδας.
Γι΄αυτό δεν ακούσατε αποδοκιμασίες και "ουστ"  κατά την  προσέλευση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ολετήρα της χώρας  .
Αν το έκαναν,  θα ήταν σαν να αποδοκίμαζαν τον εαυτό τους. Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα με την  ιδιοτέλεια, την αυταρέσκεια , τον ξερολισμό και  τον παχυδερμισμό  που  μας διακρίνουν;
Σοβαρά μιλάμε τώρα ή παίζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...