Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Πρωινάδικη μούχλα!

Τι κι αν έχουν επέλθει τεράστιες ανατροπές τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και εσχάτως στο τηλεοπτικό τοπίο όχι μόνο με τις άδειες αλλά και τα προβλήματα σε πολλά κανάλια με πρώτο και καλύτερο το Mega. Οι συντελεστές των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών αδυνατούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, να πάνε ένα βήμα παρακάτω.
Ο πατριάρχης της πρωινής ενημέρωσης ξεκίνησε όπως τελείωσε πέρυσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι. Στήνοντας συγκρουσιακά πάνελ με τα ίδια πολυφερμένα και πολυφθαρμένα πρόσωπα. Στήνοντας θέματα και συζητήσεις βασισμένες στην καταγγελία, την γκρίνια, το λαϊκισμό και τη μιζέρια. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και τον Σκάι ο οποίος βέβαια είναι δεδομένο ότι έχει στημένο όλο το ενημερωτικό του πρόγραμμα στην καταγραυγή και αποδόμηση με κάθε τρόπο της κυβέρνησης. Εντάξει οι λίγοι τηλεθεατές της πρωινής ζώνης θα μοιραστούν στις δύο εκπομπές και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι προτάσσοντας τα ραβασάκια της AGB. Το γεγονός ότι το ραβασάκι θα μυρίζει μούχλα και μαυρίλα δεν τους απασχολεί.
Είναι θέμα οπτικής γωνίας και αισθητικής.
Μη βγάλεις ρε φίλε στον αέρα νέα παιδιά που κάθονται σε μια καφετέρια για να τα χώσουν στους πολιτικούς που έχεις στο πάνελ. Βγάλε νέα παιδιά που μέσα στις δυσκολίες της συγκυρίας κάνουν κάτι ενδιαφέρον είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ειτε σε κοινωνικό το οποίο στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Οτι ναι ΟΚ η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από το να κάθεσαι να πίνεις καφέ και να κράζεις. Με απλά λόγια προβάλετε ρε παιδιά θετικά και αισιόδοξα μηνύματα. Οργανώστε συζητήσεις που να ρίχνουν κάποιες ιδέες στο τραπέζι και σταματήστε να φέρνετε ανθρώπους που απλά θα τσακώνονται για το ποιός είναι λιγότερο ή περισσότερο λαμόγιο, ψεύτης και διαπλεκόμενος.
Το μυαλό σταματάει….
Έδωσε ο ΑΝΤ1 70 εκ. ευρώ! για να φέρνει στο στούντιο το Λοβέρδο και το Φάμελλο να τσακώνονται με τον ίδιο τρόπο που τσακώνονται καθημερινά εδώ και μήνες στις συνεδριάσεις της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση κάθε μέρα από το κανάλι της Βουλής;
Έδωσε 70 εκ. ευρώ για να κάνει πρεμιέρα ο Παπαδάκης με τον Καμπουράκη ο οποίος γυρίζει τα πάνελ και κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα social media δηλώνοντας αθώο θύμα των μετόχων του Mega και της κυβέρνησης και λέγοντας ότι ψάχνει να βρει δουλειά για να ζήσει;
Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...