Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Ημερίδα αφιερωμένη στο έργο του Τόλη Καζαντζή


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ
 
 
ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ &
ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
 
Πληροφορίες: Παρασκευή Κεραμιδάκη
 
Θεσσαλονίκη, 15/9/2016
 
 
 
 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Τηλ.:  2310 997002      
 
 
 
 
 
 
 
 
Ημερίδα αφιερωμένη στο έργο του Τόλη Καζαντζή
Με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Τόλη Καζαντζή, ο Τομέας Μ.Ν.Ε.Σ. του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. διοργανώνει, με τη συνεργασία της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Τέχνη», Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «“Στην μπάντα για τους δίσεχτους καιρούς”. Το έργο του Τόλη Καζαντζή (1938-1991)». Η Ημερίδα προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2016, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.
Για τον σκοπό αυτό, απευθύνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νεοελληνιστές της Ελλάδας και του εξωτερικού και εν γένει μελετητές της νεοελληνικής λογοτεχνίας, καθώς και σε φίλους ομοτέχνους του Τόλη Καζαντζή.
Η καταληκτική προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 15η Οκτωβρίου 2016, ενώ η προθεσμία για την υποβολή τίτλου ανακοίνωσης και περίληψης (300 περίπου λέξεων) είναι η 11η Νοεμβρίου 2016.
Παρακαλούμε τόσο η εκδήλωση ενδιαφέροντος όσο και ο τίτλος με την περίληψη να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μιχ. Γ. Μπακογιάννη: mixalisb@lit.auth.gr.
Η Οργανωτική Επιτροπή
Παναγιώτης Σ. Πίστας (Πρόεδρος)
Τάσος Α. Καπλάνης
Μιχ. Γ. Μπακογιάννης
Ιωάννα Ναούμ (Μέλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια αλλιώτικη Καθαρή Δευτέρα στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο

  Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Διήγημα του  Χρήστου Χρηστοβασίλη (1862-1937) Ήμουν τότε παιδί όχι πλειότερο από οχτώ χρονών και μαθήτευα στον παπα-Αντ...