Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΡΕ ΖΩΑ;

 **************************

Ρατσιστικό παραλήρημα βουλευτή της Χ.Α για... σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ με παιδάκια!

ΠΗΓΗ:http://www.koutipandoras.gr

Αίσθηση προκάλεσε ρατσιστική ερώτηση ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή ένα σκίτσο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter, συνοδεύοντας ανάρτηση για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική αστυνομία και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».
Ο βουλευτής της Χ.Α συνεχίζει: «Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών».
Τέλος, ο Χατζησάββας ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενέργεια και από πού έλαβε τη σχετική εντολή όπως και «για ποιον λόγο εμπλέκει η κυβέρνηση την Ελληνική Αστυνομία σε τέτοιους είδους έμμεσες ή άμεσες προπαγανδιστικές ενέργειες, υπέρ ή κατά πολιτικών θέσεων».
Το tweet της ΕΛ.ΑΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για pointer finger animated gifs
H ΑΜΕΣΗ AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ
____Υπεύθυνος παραποίησης σκίτσου : Gerontakos____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...