Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

Η ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ


"Πώς παίρνεις την πλειοψηφία από ένα εκλογικό σώμα που αγαπάει τους ηλίθιους , διότι και το ίδιο είναι ηλίθιο;"!

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γραφική, αλλά και επικίνδυνη παρέα
 Αν τους φτύσεις , τσάμπα θα πάει το σάλιο σου...

Είναι ετερόκλητοι αλλά τους ενώνει το μίσος κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Φιλελέδες δημοσιογράφοι, γραφικοί των τηλεοπτικών πάνελ, χαζοχαρούμενοι τηλεπωλητές, σοσιαλίζοντες ψευτοδιανοούμενοι,   επιβήτορες συγγραφείς ψόφιοι για δημοσιότητα, άτομα σοβαροφανή μεν, διατεθειμένα δε  να φτάσουν έως τα άκρα, προκειμένου να εξοντώσουν την επάρατη "συμμορία" που καταστρέφει τον τόπο...
Μαζεύτηκε την περασμένη βδομάδα η ντριμ τιμ του μίσους κατά της Αριστεράς  , o  Τατσόπουλος, ο Μπογδάνος , ο Χειμωνάς , ο Παπαδόπουλος, ο Αζόρ Μαστίφ, για να αποφανθούν  ότι "Οι Ελληνες είναι ηλίθιοι", αφού ψήφισαν και ανέχονται μία ανερμάτιστη παρέα μανιακών της εξουσίας, που έχει βαλθεί να καταστρέφει εδώ και δεκαοχτώ μήνες τον τόπο .
.
Η σύναξη αυτή  είναι μία από τις πολλές που εντάσσονται μεθοδικά από τη Δεξιά και τα τσιράκια της  σ΄ένα σχέδιο  υπονόμευσης της  δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης  για την επιστροφή στην  "κανονικότητα" μιας εποχής όπου όλοι τα έτρωγαν μαζί , την οποία  είχαν επιβάλει   όσοι παρασιτούσαν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Πρόθυμοι υπηρέτες  της ελληνικής ολιγαρχίας  χρησιμοποιούν όλα τα ανήθικα  μέσα , εκτοξεύουν όλα τα δηλητηριώδη βέλη της κατασυκοφάντησης, της υποτίμησης και των ύβρεων από την ανεξάντλητη σε επινοήσεις  φαρέτρα τους, έχοντας αναλάβει το βρόμικο ρόλο της εξόντωσης ενός κόμματος που απειλεί να κλονίσει το οικοδόμημα των ελίτ που διαφέντευαν τον τόπο τρωγοπίνοντας επί σαράντα χρόνια σε βάρος του λαού.

Σε αυτό το πλαίσιο πρωτοστατούν οι θλιβεροί λούμπεν διανοούμενοι , που αγωνίζονται λυσσωδώς να φτιάξουν με  ίντριγκες "λαϊκά κινήματα τύπου κατσαρόλας",  όπως το   νεκροζώντανο "Παραιτηθείτε" που έφτιαξαν οι χυδαίοι   πρασινοβένετοι ολετήρες της Ελλάδας, νομίζοντας ότι τα κατσιασμένα από το Μνημόνιο πρόβατα θα δελεαστούν και θα ξαναφάνε το κουτόχορτο που τόσα χρόνια τους τάιζαν , προκειμένου  να κάνουν αυτοί ανενόχλητοι τις βρομοδουλειές τους.
Η φωτογραφία μουGerontakos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια αλλιώτικη Καθαρή Δευτέρα στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο

  Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Διήγημα του  Χρήστου Χρηστοβασίλη (1862-1937) Ήμουν τότε παιδί όχι πλειότερο από οχτώ χρονών και μαθήτευα στον παπα-Αντ...