Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Όλιβερ Στόουν: Οι Αμερικανοί πρέπει να επιλέξουν μεταξύ μιας «πολεμοχαρούς» κι ενός «τρελού»

«Βρισκόμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος» δήλωσε ο Όλιβερ Στόουν. Ο ίδιος, αποκάλεσε τον Ντ.Τραμπ «επικίνδυνο», εκτιμώντας ότι η Χ.Κλίντον θα επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου
Οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ βρίσκονται ενώπιον μιας αδύνατης επιλογής. Να ψηφίσουν την «πολεμοχαρή» Χίλαρι Κλίντον ή τον «τρελό» Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε τη Δευτέρα ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν στην ελβετική τηλεόραση.
«Οι πολίτες δεν συμπαθούν την Χίλαρι. Νιώθουν ότι εκείνη ψεύδεται, τους περιπαίζει» υπογράμμισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης η τελευταία ταινία του οποίου αφορά τον πρώην σύμβουλο της NSA που αποκάλυψε το 2013 το παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας των επικοινωνιών και του Διαδικτύου από τις ΗΠΑ, Έντουαρντ Σνόουντεν.
Εντούτοις ο Αμερικανός σκηνοθέτης εκτιμά ότι η Χίλαρι Κλίντον θα επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τον Στόουν, οι πολίτες πρέπει να αναμένουν ότι εκείνη θα είναι «πολύ πιο επιθετική» σε σύγκριση με τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είτε πρόκειται για τη συριακή κρίση είτε πρόκειται για τις σχέσεις με τη Ρωσία.
Ο Όλιβερ Στόουν θεωρεί επίσης ότι η Χίλαρι Κλίντον καθοδηγείται από τις ίδιες «παρορμήσεις» με την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, φέρνοντας ως παράδειγμα την στάση της υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης στη Λιβύη και το Ιράκ.
«Όλα διακυβεύονται επομένως μεταξύ μιας πολεμοχαρούς και ενός τρελού» συμπέρανε ο σκηνοθέτης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Ένα μυστήριο κι αυτό, η παράδοση της Υγείας από τη Νέα Δημοκρατία, μετά το 2014, στους τρεις του ΛΑΟΣ(Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης)»,... για να διαλύσουν το ΕΣΥ

  Πανηγυρίζοντας επί των ερειπίων του ΕΣΥ 4' 51" χρόνος ανάγνωσης Παντελής Μπουκάλας Η ΚΑΘΗΜΕ...