Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!

 Κυρία Γεροβασίλη

Όλοι παρακολουθούμε το καθημερινό μπούλινγκ , τις ύβρεις, τα ψέματα, τις λοιδορίες που δέχεστε- πρωθυπουργός ,  κυβέρνηση κι εσείς προσωπικά- 
από  την σαλεμένη αντιπολίτευση και τους λυσσασμένους  κονδυλο-φόνους της στα ΜΜΕ.
Καταλαβαίνουμε την αηδία και , σε μερικές περιπτώσεις, την οργή που νιώθετε , όταν έχετε να αντιπαλέψετε με τόσο κακοήθεις και αδίστακτους αντιπάλους.
Όμως , κυρία Γεροβασίλη, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε την οικογένεια  της ανανεωτικής Αριστεράς, ενός πολιτικού χώρου που κατέκτησε με το σπαθί του τη δική του αυτονομία από τη σταλινική Αριστερά και μπήκε μπροστάρης σε όλα τους αγώνες για περισσότερη πολιτική και κοινωνική ελευθερία.
Διακρίσεις λοιπόν και αποκλεισμούς  η Αριστερά αυτή δεν κάνει, ακόμα κι αν έχει μπροστά της φανατικούς εχθρούς , όπως είναι οι κατ΄όνομα "δημοσιογράφοι" που επί δεκαετίες  άρμεγαν την ιερή κρατική αγελάδα και σήμερα νιώθουν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους.
Στη διαβολή τους , την παραπλάνηση , τα ενορχηστρωμένα ψέματά τους απαντάτε με ψυχραιμία , ειλικρίνεια , καθαρότητα και , προπαντός , με περισσότερη Δημοκρατία.
Μην ξεχνάτε ότι ζούμε σε καιρούς πολύ σκοτεινούς  και ότι για πρώτη φορά το τιμόνι της εξουσίας κρατά μία κυβέρνηση με "αριστερό", σύμφωνα με τον αυτοπροσδιορισμό της, πρόσημο .
Σήμερα λοιπόν , περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι εξόχως επίκαιρη η ρήση του Βολταίρου, για την εμπέδωση της οποίας  δώσαμε σκληρούς ατομικούς και συλλογικούς αγώνες:
  "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες ".
 Το θέαμα του αποκλεισμού των εκπροσώπων του "κίτρινου τύπου" από το δικαίωμά τους να υποβάλουν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ είναι ξένο προς το ήθος  της ανανεωτικής Αριστεράς και την εμπεδωμένη  δημοκρατική παράδοση της πολυφωνίας που επικρατεί στους κόλπους της και διακρίνει τη στάση της σε όλες τις δραστηριότητές της.
Κυρία Γεροβασίλη, είναι εγκληματικό να δίνετε επιχειρήματα στους γελοίους Κουμουτσάκους,  Γεωργιάδηδες και Θοδωράκηδες για να σας εγκαλούν ότι συμπεριφέρεστε αυταρχικά και ότι μετατρέπετε τη χώρα σε μία δυτική Βόρεια Κορέα.
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!

Gerontakos, 14/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: