Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2016

Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΤΕΡ

http://www.ert.gr/wp-content/uploads/2016/08/gsee-212x300.png

 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ;
 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Κεντρικός τίτλος: ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Το βαθύτερο νόημα του τίτλου : "Διαλύουμε το μύθο του ΣΥΡΙΖΑ. Τερματίζουμε τις αυταπάτες ότι με αυτή την κυβέρνηση μπορούμε να δούμε χαΐρι".

Υπότιτλος : ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ στα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ,στην ΑΝΕΡΓΙΑ,   ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
 Το βαθύτερο βαθύτερο νόημα  του υπότιτλου : Εμείς (=ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ , ΕΚΑ, ΕΚΘ κλπ κλπ),  οι πάναγνοι και  τετιμημένοι εκπρόσωποι του κόσμου της εργασίας,  θα αγωνιστούμε  ενάντια σ΄αυτή την τρισάθλια  κυβέρνηση που ήρθε  να ανατρέψει  με τους δολοφονικούς πειραματισμούς της (το 2015)   όλα τα καλά που   είχαμε κατακτήσει με τους πετυχημένους αγώνες μας  , κατά την λαμπρή για τους εργαζόμενους1η και 2η   Μνημονιακή περίοδο,  2009 έως το 2015.
Η ανάλγητη Τριτο-Μνημονιακή κυβέρνηση  χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους ως πειραματόζωα , τους στερεί το δικαίωμα εργασίας  και τους μετατρέπει σε απελπισμένους φτωχούς.

Επίλογος (αυτονοήτως  εννοούμενος)

ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΑΛΕΥΘΕΙΣΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ  ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ , ΟΠΩΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ   ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ  ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ  ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ .

Για να μη ξεχνιόμαστε  ποιοι υπογράφουν το κάλεσμα για το συλλαλητήριο:

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Γιάννης Παναγόπουλος Πρόεδρος ΓΣΕΕ : Γιάννης  Παναγόπουλος , το παντός καιρού  πράσινο εργατικό βαμπίρ, που επί δύο Μνημόνια είχε πάθει λαρυγγίδα χάνοντας τη φωνή του  , για να την ξαναβρεί ως διά μαγείας στο τρίτο επί ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για τον πιο αναξιόπιστο υπερασπιστή των εργαζομένων...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ. Αντιπρόεδρος ΓΣΕΕ: 
Νικόλαος Κιουτσούκης, ήτοι Νέα Δημοκρατία, δηλαδή  ΔΑΚΕ,  σταθερή αξία για την πουλημένη στα τιμημένα αφεντικά εργασία ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης 
Πρόεδρος ΕΚΘ: Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ,μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ, φανατικός αντι-Συριζαίος, ορκισμένος εχθρός του Σπίρτζη, τον οποίο επανειλημμένως κατήγγειλε ως ψεύτη , όταν ο δεύτερος είχε υποσχεθεί ότι θα έλυνε το πρόβλημα του κολλημένου επί χρόνια Μετρό της Θεσσαλονίκης και δε θεώρησε ηθική υποχρέωσή του να του ζητήσει συγγνώμη για τους  ιταμούς χαρακτηρισμούς του, όταν αυτό έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...