Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

Είδες οι καημένοι οι αγρότες;

opekepe
Έρευνα για απάτη σε βάρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα για χορήγηση παράνομων χρηματικών ενισχύσεων για καλλιεργούμενα αγροτεμάχια.
Όπως έγινε γνωστό, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Πέλλας, ενώ είχαν αποβιώσει, εμφανίζονταν μετά το θάνατό τους, να προβαίνουν στη μεταβίβαση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης (Δ.Ε.Ε.) που κατείχαν όσο ζούσαν, σε συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να είναι αυτοί οι δικαιούχοι και η επικύρωση του γνησίου της υπογραφής τους να γίνεται από αιρετούς προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δεκαπέντε κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών, έπαιρναν παράνομες επιδοτήσεις, προκαλώντας ζημιά στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ύψους 24.920 ευρώ.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Όλβιος όστις ιστορίας έσχε μάθησιν»(Ευριπίδης) : «Ο Χίτλερ και οι Απόστολοι του Κακού» /Ντοκιμαντέρ (2016)

Αντικειμενικό πορτρέτο, βασισμένο σε έγχρωμα αρχεία, του Αδόλφου Χίτλερ και των ανδρών γύρω του, που ήταν οι  υπεύθυνοι για την επιτυχία του...