Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ


Αλέξη Τσιπ.Πρωθυπ..: Ώδινεν όρος και έτεκε μυν. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνετε. Με δυο λόγια:Πολύ κακό για το τίποτα.
Παρ΄όλα αυτά, αγαπητέ, δε σας μένει τίποτε άλλο από το να πιείτε το ποτήρι με το φαρμάκι του τρίτου μνημονίου.Είναι επιβεβλημένο. Τάξατε πολλά , πήρατε λίγα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα λίγα θα αφήνουν κάποια περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον. 
 Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια ήττα ,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του φανερού  θιάσου της Ίσκρα,
κι αποχαιρέτα τους τους συντρόφους σου που χάνεις.

Κύριο Γιάνη Βαρουφ..: Ευχαριστώ για τις ευχές σας μέσω του λατρευτού σας twitter.Αλήθεια, γιατί ό,τι κατεβάζει η ξυρισμένη σας κούτρα πρέπει σώνει και καλά να μας το τιτιβίζετε ή να το εκμυστηρεύεστε σε καμιά κατοσταριά χιλιάδες δημοσιογράφους; 
Πάντως αντεύχομαι καλά ξεμπερδέματα από τους μαινόμενους κομπλεξικούς, έτσι που  καταφέρατε να αυτομπουρδουκλωθείτε  με την ακατάσχετη λογοδιάρροια που σας διακρίνει .Ξέρετε η μαμά φύση σάς έχει προικίσει ΚΑΙ με το έρκος των οδόντων, για να τιθασσεύει την αιωνίως ανεβασμένη τεστοστερόνη  της εξυπνάδας σας.Ο θείος μου εκτρέφει αίγας. Βλέποντας  τα πρόσφατα πάθη σας, μου είπε ότι του μοιάζετε με αποδιοπομπαίος τράγος.

Προς  Βαγγέλα (σκέτο) .: Σιδεροκέφαλος! Οφείλω να το παραδεχτώ: ο κατάλληλος ηγέτης για το παντελώς ακατάλληλο κόμμα.Παλαιά καραβάνα που ποτέ δε σκουριάζει γνωρίζει άριστα τη σκατομαγειρική της συστημικής πολιτικής  ίντριγκας.Συνεχίστε με το γνωστό μειλίχιο κουτοπόνηρο ύφος σας.Εσείς δεν ξέρετε τίποτε για τα κατά συρροήν εγκλήματα του κόμματός σας. Για όλα φταίει το γκαζόν της πεντάμηνης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κυρία τέως υπουργό περί τα οικονομικά.: Θαυμάζω την επιμονή σας να δοκιμάζετε την κοινή λογική μας . Ουδέν μεμπτόν υπό τον ήλιον. Ο οικογενειακός σας κόσμος άμεμπτος , αγγελικά πλασμένος.  
Όλες οι λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον σας μέσω της σεβαστής μητρός σας  αργά ή γρήγορα θα τσακιστούν σαν το Sea Diamond στην ξέρα της Σαντορίνης. 
Προς το παρόν ηρεμήστε , πάρτε ολιγοήμερες διακοπές, μεταφράστε τον αγαπημένο σας Μπρεχτ , ξαναδιαβάστε το Πώς δενότανε το ατσάλι του Οστρόφσκι, αγοράστε εισιτήριο για τη συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη, γιορτάστε πανηγυρικά τα πέντε χρόνια της Ίσκρα.Ετοιμαστείτε για το τρίτο ηρωικό σας ΟΧΙ στη Βουλή.

Διοικούντες Ποδοσφαιρικών Αθλητικών  Σωματείων : Μα τι λέτε τώρα!
Είναι δυνατόν να κατηγορήσει κανένας τη βάση σας;

Οι συνδεσμίτες σας είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου.
Όλοι γνωρίζουν το λαμπρό ήθος που έχουν επιδείξει κατά καιρούς.
Εμπνέονται από το αδαμάντινο ήθος των περισσότερων μελών του συνδέσμου σας.


Πρόεδρο Βουλής:Με έχετε κουράσει. Κινδυνεύουν τα νεύρα μου. Τη μία ατενίζετε αγέρωχη τους πάντες  ψηλά από την Έδρα ,την άλλη εξαπολύετε μύδρους από το ταπεινό έδρανο του βουλευτή. Τη μία υπερσπίζεστε  τη Δημοκρατία , την άλλη τσαλαπατάτε σαδιστικά εχθρούς και φίλους. Αχ , κυρία μου, όπως το πάτε θα με κάνετε να αγαπήσω το απεχθές χρέος που μου κληροδότησαν τα πράσινα και τα γαλάζια λαμόγια.


Δημοσιογραφικά επιτελεία συστημικών καναλιών: Με ρωτάτε τη γνώμη μου,
για το βραδινό  δελτίο ειδήσεων και θα την έχετε:
Είστε οι αχτύπητοι, είστε οι υπεράνω, είστε οι αλάνθαστοι,
είστε οι σοβαρότατοι, είστε οι εντιμότατατοι,
είστε όλα τα γαϊδουράγκαθα  του άγριου τηλεοπτικού αγρού 

σφιχταγκαλιασμένα  σε ένα αηδέστατο μπουκέτο!
Μην το παρακάνετε όμως. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε
το βασικό σύνθημα του διαμαρτυρόμενου στους δρόμους Έλληνα:
Αλήτες , Ρουφιάνοι , Γλείφτες των αφεντικών δημοσιογράφοι!

Αυτό πρέπει να σας ενδυναμώνει, αυτό να σας εμψυχώνει 
στον αγενή αγώνα σας.


Σταύρ. Θεοδωρ.:Τι κάνετε ,παρα-Ποτάμιε οδοιπόρε μου;
Πώς πάει ο αγώνας σας , Ευρωπαίε μου, εδώ στην εσχατιά της Ευρώπης
κατά των βαρβάρων επιδρομέων του ΣΥΡΙΖΑ;
Εσείς που εβλαστήσατε εξ  ανησυχούντων περί της τύχης μας
Τροϊκανών Εταίρων διερωτωμένων: Τι θ΄απογίνουν οι καημένοι Έλληνες; Θα γίνουν βορά των Ρώσων ντουγκασβίληδων! Δεν τους ρίχνουμε ένα Σταύρο να τους συνετίσει;
Εσείς που γεγόνατε περίβλεπτος διά τας ανδραγαθίας κατά του διεφθαρμένου κράτους και διά το Μολών Λαβέ που είπατε στον Τσίπρα από τις Βριξέλες συντρώγοντας με το ανφάν γκατέ των χριστιανονεοφιλελευθέρων!
 Εκείνο όμως που σας αποθέωσε ήταν η θρυλική ατάκα που εκτοξεύσατε εναντίον κάποιων θρασυτάτων βουλευτών: Όταν ΕΓΩ έβγαζα λεφτά με το τσουβάλι, εσείς κάνατε φροντιστήριο στην ταξική την πάλη!
Εσείς, ω αγαθέ, έχετε άγρυπνον συνείδησιν του χρέους σας διά να φυλάττετε τας συγχρόνους Θερμοπύλας.
Τα σέβη μου , αδάμαστε λέοντα της νερόβραστης μεσότητας, που γουστάρεις αλλαγές με αίμα δημοσίων διπόδων, που καταχρηστικά αποκαλούνται "υπάλληλοι" (μπλιαχ!).


 Πάνο Καμ(=η)μένο :Τι πάθατε; Από τι υποφέρετε; Σας βλέπω πεσμένο στα τέσσερα, αλλά από την ανάποδη πλευρά. Κινδυνεύετε να μη σηκωθείτε ποτέ λόγω βάρους.
Να φωνάξω τον Άδωνι να σας βοηθήσει;

Φώφη Γεννη.: Κυρία μου, είμαι βαθιά στονοχωρημένος. Είστε μια φτωχή τραπεζική συνταξιούχος στα πενήντας σας και για τα επόμενα πενήντα , πιθανόν και εκατόν πενήντα,χρόνια θα παίρνετε μειωμένη σύνταξη λόγω της αυξημένης εισφοράς αλληλεγγύης και της απαράδεκτης αύξησης της συμμετοχής στην περίθαλψη. Απαράδεκτο μνημονιακό μέτρο εξαιτίας της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Πώς θα ζήσετε από δω και μπρος, έστω και με την προσθήκη του  γλίσχρου βουλευτικού σας μισθού;Ίσως πρέπει να αποτανθείτε για βοήθεια  στον κύριο Τσουκάτο. Αυτός δεν έπαιρνε τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα του Χριστοφοράκου για το κόμμα; Πείτε του να ψάξει στις αποθήκες της αγρεπαύλεώς του,μπας και ανακαλύψει κάποια ξεχασμένη για αναξιοπαθούντες Πασόκους, όπως εσείς, ο Ευάγγελος ο Δεθυμάμαιπούείχαβάλειτοστικάκιτης Λαγκάρντ, ο Γιώργος ο Λεφτάυπάρχουν, ο Λοβέρδος ο φονεύς του ΕΣΥ και άλλα διαβόητα μούτρα του πράσινου πλανητικού συστήματος.
Κυρία Φώφη, σας βλέπω πολύ σφιγμένη , πολύ νευρική ,πολύ αυστηρή με την κυβέρνηση  εσχάτως στη Βουλή. Μοιάζετε όλο και περισσότερο της Μις Πίγκι που τα βάζει με όλους τους άρρενες συναδέλφους της στο γουρουνάδικο, κατηγορώντας τους για σεξισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...