Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

"Δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει!Το γλείφεις!"


"Μένουμε στην Ευρώπη , μένουμε στο ευρώ, είπε ο Τσίπρας. Και θα πάει να διαπραγματευτεί με όλους αυτούς που σκυλόβριζαν οι οπαδοί του, που ο ίδιος είπε ότι μας ζητάνε να πέσουμε στα τέσσερα , που τους έχουν λούσει τέλος πάντων με ό,τι διαθέτει σε βρισιά και σαμπουάν η ελληνική γλώσσα.[.............]
Μ΄αυτά τα πράγματα δεν θα έπαιζα τάβλι, δεν θα έκανα μπλόφες, δεν θα τολμούσα, όχι να χλευάσω ούτε  να φλεβαρίσω απέναντι σε ανθρώπους που τα εκπροσωπούν."

Οι παραπάνω κατάπτυστες ιδέες διατυπώθηκαν από την  Άννα Δαμιανίδη, παλαιά "προοδευτικάρια" της "πεφωτισμένης Αριστεράς" σε σημερινό (7/7/2015) κείμενό της στην Εφημερίδα των Συντακτών, όπου μιλά για το δέος που νιώθει βλέποντας τη θύελλα που έρχεται λόγω της πρόσφατης απόφασης του ελληνικού λαού.
Το νόημα του άρθρου της  συνοψίζει τη γνωστή λαϊκή φράση "Δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει!Το γλείφεις!".
ΝαιΝαίκα  σε όλα της η κυρία.Όπως όλος ο εσμός  των "φωταδιστών" των διαφόρων κύκλων  που λυσσομανούν εναντίον εκείνων που σήκωσαν το κεφάλι στους Τροϊκανούς και είπαν "Δεν πάει άλλο!". Δεν εννοούμε μόνο τα εμετικά κυρίαρχα ΜΜΕ. Αυτά υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους και , κατ΄επέκταση, τα προσωπικά συμφέροντά τους. 
Πάρτε τις εφημερίδες και τα sites των νεοφιλελεύθερων κύκλων ,που έχουν μαζέψει την ελίτ των πιο φανατικών πολέμιων  μιας κυβέρνησης που μάχεται με νύχια και με δόντια για να απαλύνει τα βάρη και τον πόνο μας.Athens Voice, Τα Νέα, Η Καθημερινή, Το Βήμα, Το Έθνος, Το Πρώτο Θέμα, Protagon, Matrix, Mεταρρύθμιση, New Post,Iefimerida κ.α.:οι θλιβερές πηγές της παραπληροφόρησης, των χτυπημάτων κάτω από τη μέση, της αποδόμησης του ορθού λόγου, της  κακοηθέστατης λοιδορίας και κατασυκοφάντησης  ανθρώπων που προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο για το λαό μας.
Κάντε μια περιδιάβαση στα sites αυτών των κύκλων και επιχειρήστε να διαβάσετε τα άρθρα "πρωτοκλασάτων" διανοουμένων που αφορούν την κυβέρνηση.Περιττωματολογία, εμετολογία , κινδυνολογία, δικολαβίστικη επιχειρηματολογία, παραπληροφόρηση όξος και χολή, στη θέση της νηφάλιας ανάλυσης , της καλόπιστης κριτικής , της τεκμηριωμένης  προβολής της αντίθετης άποψης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...