Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Τι πταίει για τα δεινά του κόσμου;

ΝΩΝΤΑΣ: Ο Σαμαράς  λέει ότι ο Τσίπρας κοροϊδεύει προσποιούμενος ότι κάνει διαπραγμάτευση.
ΦΩΝΤΑΣ: Ο Βενιζέλος λέει ότι ο Τσίπρας είναι απατεώνας και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.
ΝΩΝΤΑΣ: Ο Θεοδωράκης λέει ότι  για όλα τα δεινά φταίει το απαίσιο κράτος και ο ΣΥΡΙΖΑ που στραγγαλίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία.
ΦΩΝΤΑΣ:Το ΚΚΕ λέει  ότι ήρθε η ώρα να γκρεμίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον καπιταλισμό, χτίζοντας τη δικτατορία του προλεταριάτου.
ΝΩΝΤΑΣ: Οι Μιχαλολιάκος και ο Παππάς λένε ότι  αν δεν είχε χάσει τον πόλεμο ο Χίτλερ το 1945, τώρα η Ελλάδα δε θα δεχόταν κανένα εκβιασμό από τους Εβραίους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους, δε θα είχε μετανάστες και οι Έλληνες θα είχαν πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη.
 ΦΩΝΤΑΣ: Ο Σόιμπλε λέει  ότι το πρόγραμμα λιτότητας κάνει καλό στους λαούς  και  δεν κατανοεί γιατί η Ελλάδα   δεν το καταλαβαίνει .
ΝΩΝΤΑΣ:  Η  Μέρκελ λέει ότι μόνη της έγνοια είναι η  Ελλάδα,  αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα μπροστά στην Τρόικα , που έχει την πραγματική δύναμη στην ΕΕ. Ό,τι πει αυτή....
ΦΩΝΤΑΣ:Ο Ντράγκι δηλώνει κατευθείαν απόγονος του Πόντιου Πιλάτου , δείχνοντας στον Τσίπρα με νόημα  το σκοινί με το οποίο έσυραν απ΄το λαιμό οι Ρωμαίοι τον αριστερόφρονα επαναστάτη  Χριστό.
ΝΩΝΤΑΣ: Ο Γιουνκερ είναι φιλέλληνας, αλλά σιχαίνεται όσους  Έλληνες πάνε κόντρα στα ολόσωστα προγράμματα λιτότητας και ειδικότερα τον  Βαρουφάκη.
ΦΩΝΤΑΣ:Ο  Λιου λέει στον Σόιμπλε οτι η Ελλάδα  πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη , αλλά το λέει στη μόνη γλώσσα που δε γνωρίζει ο Σόιμπλε, τη νοηματική.
ΝΩΝΤΑΣ: Ο Ντάισεμπλουμ παριστάνει την κακομαθημένη  μικρή Ολλανδέζα, που χύνει το γάλα της Ελλαδίτσας επειδή τολμά και την κοιτάζει στα μάτια λέγοντας Ουάου.
ΦΩΝΤΑΣ: Ο αυστριακος πρόεδρος από μπροστά  θελει την Ελλάδα στην Ευρωζωνη και από πίσω βάζει  τον υπουργό οικονομικών να κάνει μπούλινγκ στην Ελλάδα στο Γιούρογκρουπ.
ΝΩΝΤΑΣ:Ο Ολάντ  δε θέλει με τίποτα να ακούσει για έξοδο της Ελλαδας από το Ευρώ , αλλά δε θέλει επίσης με τίποτα να χαλαρώσει το σφίξιμο της θηλιάς  που έχει η Ελλάδα στο λαιμό της .
ΦΩΝΤΑΣ: Η Κριστίν Λαγκάντ αγαπάει κι αυτή την Ελλάδα μέχρι θανάτου ...της Ελλάδας.
ΝΩΝΤΑΣ:  Ο Ραχόι και ο Πορτογάλλος πρωθυπουργός έχουν μεταλλαχτεί σε πιτ μπουλ  της Μέρκελ, δείχνοντας τα δόντια τους στους Έλληνες.
ΦΩΝΤΑΣ:ΤΑ ελληνικά μίντια παίζουν συνεχώς τις κασέτες της Τρόικας Εσωτερικού και Εξωτερικού:  σεισμοί, λιμοί , καταποντισμοί, έρχεται το Grexit, χανόμαστε, πνιγόμαστε , πεθαίνουμε, βγάζουμε όλες τις αλλεργίες του κόσμου, δεν πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ, ο τάδε δημοσιογράφος  του εξωτερικού αποκάλυψε τα σατανικά σχέδια της κυβέρνησης, η Bild  είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά για να πάρουν χαρτί υγείας και σκουπίζονται με βότσαλα από τις παραλίες...
ΝΩΝΤΑΣ: Κι όλοι τους λένε εν χορώ  ότι για τα δεινά της Ελλάδας , της Ευρώπης και του Κόσμου  δε φταίει ο καλός Τσίπρας αλλά  ο κακός Βαρουφάκης!...

ΦΩΝΤΑΣ: Ναι αυτός,  ο... αγράβατος μπαρόβιος των Εξαρχείων , ο μηχανόβιος χούλιγκαν, ο ψαροφάγος επιδειξίας , ο αριστερός που παντρεύτηκε  πλούσια αστή κι όχι τη σταχτομπούτα  , ο σνομπ πιανίστας,  ο απροσάρμοστος, ο εκνευριστικός διαλεξάκιας, ο κωλοδάχτυλος, ο ειπαξείπας, ο ασόβαρος οικονομολόγος, που τολμά να αμφισβητεί τον μετρ των οικονομικών Βόφγκανγκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)