Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Κάτσε κάτω , Βαρουφάκη, άτακτο σκυλάκι!

Νέο βίντεο υπέρ της Ελλάδας από το ZDF: Η Ευρώπη «μαστιγώνει» τον Βαρουφάκη




Με ένα μαστίγιο στο χέρι, αφού ως Γερμανός θέλει να επιβάλλεται στους άλλους, ο παρουσιαστής φωνάζει «Κάτσε Βαρουφάκη! Κάτσε!» και δίνει εντολές στο «άτακτο σκυλάκι» που είναι ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών.Η σατιρική εκπομπή που είχε συγκλονίσει τη Γερμανική κοινή γνώμη παρουσιάζοντας τη συγκινητική ιστορία του 75χρονου Αργύρη Σφοντούρη, ενός επιζήσαντα της σφαγής του Διστόμου που είχε χάσει τους γονείς και όλη του την οικογένεια χάρη στη θηριωδία των Ναζί, «ξαναχτύπησε» με νέο ρεσιτάλ φιλελληνισμού.



Στο επεισόδιο της 28ης Απριλίου, η σατιρική εκπομπή Die Anstalt του γερμανικού καναλιού ZDF έδωσε την δική της απάντηση στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά το τελευταίο Eurogroup στη Ρίγα, όπου ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών αντιμετώπισε την έκδηλη εχθρότητα των ομολόγων του.



Σε ένα ξεκαρδιστικό σκετς, ο παρουσιαστής της εκπομπής Μαξ Ούτχοφ καυτηριάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Γιάνη Βαρουφάκη οι Υπουργοί της Ευρωζώνης αλλά και ο διεθνής τύπος.



Με ένα μαστίγιο στο χέρι, αφού ως Γερμανός θέλει να επιβάλλεται στους άλλους, ο παρουσιαστής φωνάζει «Κάτσε Βαρουφάκη! Κάτσε!» και δίνει εντολές στο «άτακτο σκυλάκι» που είναι ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών.



Χτυπώντας δυνατά το μαστίγιο του στο έδαφος, συνεχίζει: «Τι έχεις εκεί; Τέρμα! Φτύσε την δημοκρατία. Βγάλε την από το στόμα σου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: