Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Η παθητική και η απαθής στάση

Ομάδες αναρχοαυτόνομων  προκάλεσαν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων, τράπεζες και καταστήματα, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με αφετηρία τα Προπύλαια και κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.Προκλήθηκαν  ζημιές  σε καταστήματα κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη, στα Εξάρχεια και  πέταξαν  βόμβες μολότοφ. Παράλληλα, πέντε αυτοκίνητα  κάηκαν  ολοσχερώς.

Η αστυνομία κράτησε "παθητική" στάση, σύμφωνα με το νέο "δόγμα Πανούση" ,  κάνοντας  μόνο χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης.
2200899
********** 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...