Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

Ο ρατσιστής που είναι περήφανος για... τα εγκλήματά του!

Αρτέμης  Ματθαιόπουλος: "Είμαι περήφανος που είμαι εγκληματίας!"


Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Είμαι περήφανος που είμαι εγκληματίας!

Ο ΧρυσΑυγίτης Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναρριχήθηκε  στις τάξεις του κόμματος και βρέθηκε να είναι βουλευτής Σερρών, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με την πόλη.
Ο Ματθαιόπουλος ήταν δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής  στις Σέρρες, ωστόσο, με εντολή του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, ο εκλεγείς Νικήτας Σιώης ...παραιτήθηκε για να πάρει τη θέση του... ο «αγαπητικός» της κόρης του.Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση έγινε "με κριτήρια οικογενειακά"
Βέβαια και ο Σιώης ανταμείφθηκε με έναν διορισμό στη Βουλή ως κλητήρας, ωστόσο, προ ημερών συνελήφθη και αυτός στο πλαίσιο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας.

Η σταδιακή άνοδος του Ματθαιόπουλου στην ιεραρχία άρχισε να φαίνεται και από τις παρουσίες του σε εγκαίνια γραφείων τοπικών οργανώσεων, αλλά και επεισοδιακά σόου όπως η επιχείρηση στα Γιαννιτσά ενάντια στον ρατσισμό... κατά των Ελλήνων, αλλά και η κατάληψη του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων , για να απαγορεύσουν οι Χρυσαυγίτες την είσοδο Σκοπιανών στη χώρα και να δείξουν πώς γίνεται... η εξωτερική πολιτική.Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατέβηκε ως επικεφαλής του Χρυσαυγίτικου σχήματος στη Θεσσαλονίκη , αποσπώντας ένα ποσοστό κοντά στο 10%!

Ο Ματθαιόπουλος, πάντως, είναι ένας ακόμη «καλλιτέχνης» σαν τον Γιώργο Γερμενή Καιάδα, ο οποίος συμμετέχει στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Είχε διατελέσει για κάποιο διάστημα μπασίστας του γνωστού ακραίου white power συγκροτήματος με το «ευφάνταστο» όνομα Pogrom.
Το σχήμα είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τις ακροδεξιές, ναζιστικές απόψεις του, τις σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και τους στίχους μίσους κατά μεταναστών, Εβραίων και πολιτικών.
Στα τραγούδια τους παροτρύνουν για νέο Αουσβιτς και εξόντωση των Εβραίων, ξυλοδαρμούς αλλοδαπών και κάψιμο της Βουλής.  
[Bάση του σημειώματος:iefimerida.gr]


 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" ,  ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...

"Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...