Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

Φώτη, εσύ τους διάλεξες , εσύ να ξεμπλέξεις τώρα

ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ 
ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΟΥΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ

Την κατάσταση (στη ΔΗΜΑΡ) χειροτέρευαν οι στερεότυπες και βαρετές αντικληρικαλιστικές, ψευτοδιεθνιστικές εμμονές που δυστυχώς πάντα χαρακτήριζαν τον χώρο αυτό και που στοιχίζουν, απομακρύνοντας δημοκρατικούς πολίτες του κέντρου, οι οποίοι ναι μεν ζητούν αλλαγές σε προοδευτική κατεύθυνση, αλλά δεν επιθυμούν ούτε την απόρριψη της δημιουργικής παράδοσης, ούτε την εγκατάλειψη των γειτονιών των πόλεων στην αναρχία και το έγκλημα(!).

 Μικρό απόσπασμα επιστολής  της Κατερίνας Μάρκου, που γνωστοποιεί στον Πρόεδρο της Βουλής την αποχώρησή της από τη  ΔΗΜΑΡ και την ανεξαρτητοποίησή της ως βουλευτίνας.
Αν καταλάβαμε καλά, η μετριοτάτη στα πάντα,  πλην του ύψους της,   κ. Μάρκου έφυγε από το κόμμα της επειδή  δεν ανεχόταν να βρίζουν οι "φωταδιστάδες" διεθνιστές της ΔΗΜΑΡ τον (δημιουργικά παραδοσιακό μας) κλήρο ούτε να παραδίδουν τα μέλη της   τις πόλεις στην αναρχία και το έγκλημα (Θεέ μου, εμπόδισέ με ίνα  μην είπω τι βαρύτερον!...). 
Βάζοντας δίπλα σ΄ένα τέτοιο "χαζοσκεπτόμενο" μυαλό τις περιπτώσεις του "βαρεμένου" Μιχελογιαννάκη, των αισχρά   οπορτουνιστών Βουδούρη, Μουτσινά και Ψαριανού, της αγνώμονος  Νίκης  Φούντα, που μπήκε διά της τεθλασμένης  στο κοινοβούλιο αντί του μπαρουτοκαπνισμένου  Χατζησωκράτη, τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων για να αντιληφθούμε τα πελώρια λάθη του Κουβέλη και των συν αυτώ ως προς  την επιλογή των κατάλληλων προσώπων την εποχή της  κατάρτισης των ψηφοδελτίων στις εκλογές του 2012,
για ένα κόμμα που ήθελε να δείξει ένα άλλο ήθος και ύφος στην τρισάθλια πολιτική ζωή μας;

Gerontakos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...