Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

"Πεφωτισμένοι", Μασόνοι και Ναζί, όλοι στο ίδιο μαγαζί...

Στο βιβλίο "Μυστικές οργανώσεις" ο συγγραφέας των μπεστ-σέλερ Φίλιπ Γκάρντινερ διεισδύει σε έναν κόσμο κρυμμένο από τα μάτια και βρίσκεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που καθρεφτίζουν τον φανταστικό κόσμο του Κώδικα ντα Βίντσι. Ο στόχος του είναι απλός: να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις απόκρυφες σέκτες και οργανώσεις του κόσμου. Σε αυτό το βιβλίο ο Γκάρντινερ: - Φτάνει στον πυρήνα των δογμάτων που διέπουν τις μυστικές οργανώσεις. - Εξερευνά το μυστήριο της προέλευσης των Μασόνων και τους δεσμούς τους με τις μυστικές αιρέσεις του φιδιού. - Ερευνά την κρυμμένη σημασία του Βασιλιά Αρθούρου και του Ρομπέν των Δασών. - Εξετάζει τους διεκδικητές του ονόματος των Πεφωτισμένων και αναλύει την ιστορία τους στην Ευρώπη και στην Αμερική. - Αποκαλύπτει τους κρυφούς δεσμούς με το Βατικανό και το κόμμα των Ναζί. - Ερευνά σε βάθος τη θεωρία της λευκής χρυσόσκονης, την οποία υποτίθεται ότι φύλαγαν μυστική τα διάφορα απόκρυφα τάγματα από τα βάθη του χρόνου. - Δείχνει τη σύνδεση ανάμεσα στην επονομαζόμενη εμπειρία της διαφώτισης και του ελέγχου του μυαλού μας. Κανένας δεν έχει εντρυφήσει στο μύθο με τον τρόπο που το κάνει ο Γκάρντινερ. Μας δείχνει ότι η αναζήτηση της αλήθειας μπορεί συχνά να είναι μια τρομακτική εμπειρία και μας προσκαλεί στο ταξίδι του.
 
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στο γνωστό  βιβλίο του Φίλιπ Γκάρντινερ,  που ερευνά  τα σκοτεινά μυστικά και την δύναμη που κατέχουν, οι μυστικές κοινότητες των Μασόνων, των Πεφωτισμένων, των "Skull and Bones" (κρανίο και οστά) των Ναϊτών, των Οφιολατρών, των Ναζί.  Το ντοκιμαντέρ αυτό, ασχολείται με την εξουσία που μπορούν να ασκήσουν στις κυβερνήσεις  αυτές οι πολύ καλά οργανωμένες και απόκρυφες "αδελφότητες".
  Ενα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ παραγωγής 2009 και διάρκειας 2 ωρών, που φέρνει στο φως  τα  καλά κρυμμένα μυστικά αυτών των κοινοτήτων και τον ρόλο τους στο πέρασμα των χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...