Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

Οι ωραιοποιημένες εκφράσεις των πονηρών πολιτικών

Σε "συμφωνία" για το "καυτό" θέμα της άρσης στην απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας κατέληξαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
 Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους , αποφασίστηκε η άρση της απαγόρευσης υπό "συγκεκριμένα κριτήρια", με τη διαβεβαίωση  ότι "θα προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση". 
Είναι απολύτως βέβαιο ότι η έννοια "φτωχά και μεσαία νοικοκυριά" που χρησιμοποίησαν με έμφαση οι δύο πολιτικοί  θα έχει τόσο περιοριστική  ερμηνεία εκ μέρους της κυβέρνησης , ώστε  στην ουσία  θα βάλει στο "κόκκινο" νοικοκυριά  με εισόδημα που τώρα  δεν  επιτρέπει την καταβολή ούτε ενός συμβολικού τιμήματος . Εάν π.χ. υπάρχει μια τετραμελής οικογένεια με άνεργο τον ένα γονιό και με εισόδημα γύρω στο χιλιάρικο , αυτή σίγουρα θα χάσει το σπίτι της , επειδή ΔΕΝ θα ανήκει στα  "φτωχά και μεσαία νοικοκυριά".
Έτσι λοιπόν μεθοδεύεται να πάρουν τσάμπα τα σπίτια του κοσμάκη τα τραπεζικά κοράκια και παράλληλα να κρατούν καταχρεωμένους τους πρώην ιδιοκτήτες τους, που θα κληθούν να πληρώσουν τη διαφορά του ποσού που θα προκύψει από την "απαλλαγή"  του ακινήτου από τις τράπεζες έναντι συμβολικού τιμήματος ,και στην αρχική τιμή αγοράς του.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει , όταν θα συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι τη μεγάλη απάτη που καλύπτουν τώρα οι συγκυβερνώντες με ωραιοποιημένες εκφράσεις και  βαρύγδουπα ψέματα, για να περάσουν στη Βουλή  τον "δίκαιο" νόμο και  καταργώντας το"κακό" νόμο της Κατσέλη , που βοηθούσε τους "μπαταχτσήδες" , κατά τον κύριο Στουρνάρα.Θα χυθεί αίμα, πολύ αίμα...
Gerontakos 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...