Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Την κριτική που υφίστανται συλλήβδην τα βαυαρικά κόμματα για προσλήψεις συγγενών σκοπεύει να κατευνάσει ο νέος, αυστηρότερος, κανονισμός εναντίον της οικογενειοκρατίας -«ποινικοποιώντας» την απασχόληση με δημόσια κεφάλαια συγγενών μέχρι και τετάρτου βαθμού.
Σχεδόν όλα τα κόμματα συμφώνησαν οι νέοι κανονισμοί για τα μέλη του Κοινοβουλίου του κρατιδίου της Βαυαρίας να περιέχουν τελικά αυστηρότερους όρους, για να διαφυλαχθεί το κύρος του θεσμού.

Οι βουλευτές δεν θα μπορούν πλέον να προσλαμβάνουν δικούς τους συγγενείς μέχρι τετάρτου βαθμού, αλλά ούτε και συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού οποιουδήποτε άλλου βουλετή για δικό τους λογαριασμό.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει με την πρόσφατη αποκάλυψη πως ο αρχηγός της πλειοψηφίας του CSU, Γκέοργκ Σμιτ, απασχολούσε για δεκαετίες τη σύζυγό του ως γραμματέα.

Ο Σμιτ παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις για το πρόσωπό του που ήρθαν ταυτόχρονα με το σκάνδαλο για τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, ισχυρό φίλο του CSU που φοροδιέφευγε συστηματικά.

Η υπόθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Τύπος άρχισε έπειτα να ασχολείται με την υπόθεση του Γκέοργκ Βίντερ, ο οποίος απασχολούσε ως βοηθούς τους δύο γιους του (ακούστηκαν μέχρι και ερωτηματικά για απασχόληση ανηλίκων).

Τελικά, το ζήτημα κορυφώθηκε όταν η πρόεδρος της βουλής του κρατιδίου Μπάρμπαρα Σταμ πέρασε στην αντεπίθεση και δημοσίευσε λίστα με 79 βουλευτές που απασχολούσαν συγγενείς τα τελευταία δέκα χρόνια. Με διαφορά πρώτοι έρχονταν βουλευτές από το CSU αλλά στη λίστα «αντιπροσωπεύονται» επαρκώς σχεδόν  όλα τα κόμματα.

ΠΗΓΗ: In.gr
 
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

 Μην κρίνετε  αυστηρά  το ήθος του  Γερμανού του βουλευτή,
κίνδυνος υπάρχει ορατός η  Παγκοσμία Τάξις να διασαλευτεί,
θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς τους "άσπιλους τιμητές",
θα χάσουμε την αναβάθμισή μας σε ευρωπαϊκούς κριτές.

Ενδεχομένως να σηκωθούνε  τύποι σαν τον Συριζοτσιπρίξ 
να απαιτήσουν ανατροπές των Μνημονίων με λαξ και πυξ
είναι ανάγκη να ηρεμήσουνε πάση θυσία τα εσωτερικά τα πάθη,
θα δώσουμε λοιπόν  έμφαση στις αθλιότητες των ξένων και τα λάθη.

Ο Τύπος και τα Μουμουέ να δείχνουν τα θηρία  της Μαδρίτης,
μην τους ξεφύγει κανένας Έλληνας και Ιταλός άθλιος κοπρίτης,
να παίζουν , να τονίζουν διαρκώς πώς τρώνε τα γερμανικά λεφτά

 τεμπέληδων Νοτίων, κομπιναδόρων κλεφταρματολών  παιδιά.
Συντόμως θα εξειδικεύσω μέτρα  υπέρ του Έθνους πολύ μεγάλα
για να ΄μαστε στους σβέρκους των  μαυροκέφαλων  συνεχώς καβάλα!       

Angela Dorothea Merkel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Spring In A Small Town/"Άνοιξη σε μια Μικρή Πόλη"(1948): αριστούργημα του Κινεζικού κινηματογράφου που "θάφτηκε" από το κοmμουνιστικό καθεστώς

Νότια Κίνα, μετά τον πόλεμο. Η ζωή της Γουάν, μιας νέας γυναίκας που ζει με τον ασθενικό σύζυγό της στο κατεστραμμένο αρχοντικό του, αναστ...